Къде в Пловдив - 94???

• 33 439
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте. Има ли детски центрове за деца под 1г? Благодаря

# 691
Има едно магазинче в Гранда на първия етаж, до обувки Ривас. От много години са там и имат хубави неща.
Също харесвам и магазинчето за бельо в уличката от дясната страна на Халите (като си с лице към тях). Те са 2 магазина един до друг на едни собственици - единият е за бельо, другия за чорапи.
Благодаря Simple Smile Ще отида до този в Гранда. Този до Халите минавах през него, но нищо не си харесах (ако е същия, продават и чорапогащници в него).

# 692
На 6-ти септември срещу областната управа има два магазина за бельо (един до друг са) - единият е с българска стока, другият с турска.

# 693
На 6-ти септември срещу областната управа има два магазина за бельо (един до друг са) - единият е с българска стока, другият с турска.
Подкрепям. Единственото място в града, където зареждат все още от българските сутиени Рим, при това имат наличност от големи номера. И на други места има, но рядко се намират номера над 85 С. Ще ти доставят, ама дай двайсет лв. капаро и след като три седмици ми държаха капарото в един магазин в Кючука, реших да не се връзвам на пишман магазинчета.

# 694
Clo, в кой от двата ги има тези сутиени? Като застанеш срещу тях в левия ли?

# 695
Актуални мнения за д-р Сашка Николова, хомеопат?

# 696
В коя лаборатория мога да си направя най- евтино бърз антигенен тест за ковид? Трябва ми за пътуване в чужбина.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 13:34 от yanyan75

# 697

Трудно ми е да кажа, но мисля е този към линиите.

# 698

Трудно ми е да кажа, но мисля е този към линиите.
Като застанеш с лице към тях левият е с българското бельо - БГ знаме на витрината, а десният с турско - има и рекламни надписи на турски.
Конкретният модел сутиен не знам от къде е купуван.

# 699
Къде да потърся дамски бял клин ? Размер м/ л
Благодаря!

# 700
  • Пловдив
В коя лаборатория мога да си направя най- евтино бърз антигенен тест за ковид? Трябва ми за пътуване в чужбина.
Днес мъжът ми направи в Писанец за 10лв. Не знам на другите места колко е. Може да проверите в Рамус, но едва ли ще има голяма разлика.

# 701
  • Пловдив
Днес мъжът ми направи в Писанец за 10лв. Не знам на другите места колко е. Може да проверите в Рамус, но едва ли ще има голяма разлика.

Знаеш ли дали е имало много чакащи в лабораторията?

# 702
  • Пловдив
Не е имало никой в 10.30. Взимат проби до 14ч. Ходил е в лабораторията на ул. Победа.

# 703
  • Пловдив
Не е имало никой в 10.30. Взимат проби до 14ч. Ходил е в лабораторията на ул. Победа.

Супер, благодаря.

# 704
Моля за препоръка за добър учител по български език за седмокласници.

Общи условия

Активация на акаунт