Къде в Пловдив - 94???

• 33 439
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, има ли къде да се спре на рамус на колелото на панаира?  И има ли в близост клон на CCB?

# 706
  • Пловдив
Като се застане с лице към Рамус от дясната страна има уличка с паркинг и жилищни блокове (едно заведение - Долче вита мисля, че се казва). Почти винаги има места. Това е в района на градинката на ГРАО.
За ЦКБ погледнете на картата в сайта им къде имат офиси - не се сещам точно в района. Може би на бул.България под блоковете, в близост до Трето районно.

# 707
Препоръчайте ми фризьор за подстрижка на малко дете (година и 8 месеца), за предпочитане в Кършияка или наблизо.

# 708
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате фирма за ремонт на баня.
Съседите под нас имат теч и ще се наложи да се  прави или частичен ремот или нацяло нова баня Sad

# 709
  • Пловдив
Препоръчайте ми фризьор за подстрижка на малко дете (година и 8 месеца), за предпочитане в Кършияка или наблизо.

Пъзел, ако му е за първи път, ако е каран и дпуг път на фризьор и няма страх, всеки може да го подстриже.

# 710
  • Пловдив
Перах, не искам да те отчайвам, но когато правих ремонт, на едното жилище, чаках 6 месеца за майстори. Приятелка вече 2 месеца чака кухня....Иначе в Практикер знам, че предлагат такава услуга. Защото исках да дойде майстор да монтира един корниз и жената зад бюрото каза, че не можело бригадата да дойде за корниза. Тя била за големи ремонти.

# 711
Момичета, има ли къде да се спре на рамус на колелото на панаира?  И има ли в близост клон на CCB?
За Рамус са ти казали. Ако от колелото на Панаира шофираш към това на Дунав, веднага след пешеходния светофар в дясно, следващата пресечка пак в дясно и след училището търсиш къде да спреш.
След това излизаш с десен завой от същата пресечка на бул. България и тръгваш посока Пазарджик, ообръщаш посоката на първия светофар (с Васил Левски), веднага след магазин Хумана е ЦКБ, но преди на А 1. Внимавай, защото е синя зона паркирането по България, пред банката.

# 712
Къде има заведение с хранене с хубав, безопасен детски кът навън?
Явора край Асеновград работи ли?

# 713
  • Пловдив
Яворът не е ли по пътя за Първенец? Мисля, че едва ли ще работи поне отвън и през седмицата по това време на годината.
Иначе Сентрал парк на Младежкия хълм има детски кът отвън и кухнята е прилична.

# 714
  • Пловдив
Препоръчайте хубава прилична пицария с вкусни пици. Верди и Златната круша са ми далеч от хубави Simple Smile

# 715
Препоръчайте хубава прилична пицария с вкусни пици. Верди и Златната круша са ми далеч от хубави Simple Smile

Не е пицария, но пък пиците са много хубави и има избор, не са 2-3 вида.
Osteria Rosmarino

Във фейсбук страницата им са си качили менюто.

# 716
Да ме ориентирате къде в Капана/Халите има магазин за шивашки материали? Преди имаше де Военен отдел, но дали е още там?

# 717
На Железарска, преди Какаду, още като влизаш в Капана. Ляв тротоар.

# 718
  • Пловдив
Преди имаше де Военен отдел, но дали е още там?
не е.

# 719
  • Пловдив
  Ние сме фенове на пиците в Специале и Америго.

Общи условия

Активация на акаунт