Къде в Пловдив - 94???

• 33 441
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Моля ви, предложете ми място за среща.... С мин.разходи и различно от "пенсионерско развлечение". Сиреч разходките по главната, гребната и тепетата отпадат 🙄

# 721
Среща с ...  гадже, с компания... с приятелка.

# 722
С приятелка...

# 723
Една "Маргарита" /пица/ за 13 -15 лв ми се струва прекалено...

# 724
  • Пловдив
С приятелка ни е важно да се наприказваме и когато имаме повече време сядаме някъде на обяд, след това дълга разходка, после пак сядаме някъде да си изпием кафето, после пак разходка...Пловдив пък е толкова благодатно място откъм заведения. На всяка крачка има за всеки вкус. Може и само на коктеили да седнете.

# 725
Да, но нашето в момента е тип предизвикателство - хем без пари, хем не пенсионерско 🤭
Че е луднала, луднала, ама си ми е приятелка 😁

# 726
Намираш си квартално кафе и сядате... Едва ли ще се грабнете от Смирненски да пиете кафе в Тракия...
Иначе без пари се шматкайте и в мола и пийте по една студена на някоя маса и толкоз.
Нещо не разбирам въпроса..

# 727
Купувате си хубаво кафе и на някоя пейка, паркове бол.

# 728
Не знам какво разбирате под това "да не е пенсионерско". Качете се с колелета на някое тепе или обиколете гребната с бягане, с ролери... Ама вие тези места ги изключвате. Направете си фитнес на някои от откритите площадки за фитнес... Зависи какво обичате да правите.

# 729
В неделя видях доста млади семейства си правеха пикник на поляната на Младежкия хълм, до Стоматологичния факултет.

# 730
  • Пловдив
С малко бюджет може да си вземете нещо за пиене/дъвчене и да седнете на гребната на някоя пейка. На някое тепе или в парк също. Или евентуално да си купите нещо да си сготвите, бутилка вино и на терасата на някоя от двете, където живеете.

# 731
Ей, изтървахте Винарията - иначе можеше за без пари на панаира и вино да си пийнете Simple Smile Simple Smile Simple Smile и мезе да хапнете.. имаше разни щракалки Wink

# 732
  • Пловдив
Е чак Винария без пари...

# 733
Най-малкото имаше вход за територията на Панаира. Отделно дегустациите.

# 734
Най-малкото имаше вход за територията на Панаира. Отделно дегустациите.
Ъм сори, не съобразих за входа. Бях с изложители, не съм плащала на влизане. Ама и за дегустация не са ми искали пари, пошматках се на общо основание из палатата...

Общи условия

Активация на акаунт