Къде в Пловдив - 94???

• 33 434
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
На мой близък му се налага спешно да си направи бърз тест за Ковид, подозира, че ще излезе положителен. Но не откриваме къде може да отиде. В хирургиите ми казаха, че не правят тестове в неделя. В Транспортна не ми вдигат телефона.  Имате ли информация?
Писанец на гранда.

# 31
Благодаря от сърце!

# 32
  • под тепетата
На гърба на 2ДКЦ правят бързи тестове - 20 лв, и може да се прегледа веднага.
https://dkc2plovdiv.com/?page_id=1810

# 33
На гърба на 2ДКЦ правят бързи тестове - 20 лв, и може да се прегледа веднага.
https://dkc2plovdiv.com/?page_id=1810

Благодаря! Напразна тревога! Тестът е отрицателен.

# 34
  • под тепетата
Ако продължават симптомите, направете ПСР, бързите не винаги са верни!

# 35
  • Пловдив
Абсолютно! Бързите често излизат фалшиво отрицателни.

# 36
  • Пловдив
Тест - след 4 ден на симптоми.

# 37
Да знае някой дали продават захарен памук в кутия и къде евентуално мога да намеря?

# 38
Да знае някой дали продават захарен памук в кутия и къде евентуално мога да намеря?
От Лекси съм купувала на дребната.

# 39
От Лекси съм купувала на дребната.
Духи, много благодаря! Flowers Hibiscus

# 40
Нещо стана с дръжката на предната врата на колата. Отвътре не може да се отвори, само отвън. Явно някав механизъм просто се е счупил, защото пробвам да отворя, но все едно нищо не става. Знаете ли сервиз в Пловдив който се занимава с такива неща, а и ако може да имам и частта те, защото не ми се издирва из града да търся и частта която даже не знам коя е.

# 41
Какъв е автомобила, марка, модел...дай жокер.

# 42
Нещо стана с дръжката на предната врата на колата. Отвътре не може да се отвори, само отвън. Явно някав механизъм просто се е счупил, защото пробвам да отворя, но все едно нищо не става. Знаете ли сервиз в Пловдив който се занимава с такива неща, а и ако може да имам и частта те, защото не ми се издирва из града да търся и частта която даже не знам коя е.
Специално сервиз за дръжки на врати, няма да намериш.
Отиваш в кой да е сервиз до вас, обясняваш проблема - ако нямат каквото им трябва, ще си го поръчат (ако изобщо трябва да се сменя нещо). Обикновено сервизите не държат части на склад, поръчват си и си взимат каквото им трябва. Но може изобщо да не е нужна част...

# 43
Ето тези момчета са доста добри. Винаги успяват да ми помогнат и доста бързо де справят.
https://www.google.com/search?q=%D0%B0%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%BF%D … bile-gws-wiz-serp

# 44
Здравейте! Препоръчайте ми фирма професионален домоуправител. Изобщо не сме доволни от нашата в блока, който живеем и искаме да ги сменим! Знаете ли как става прекратяването на договора, при положение, че има още година?!

Общи условия

Активация на акаунт