Къде в Пловдив - 94???

• 33 571
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Моята като се запуши я давам да я почистят и отпушат.

# 481
Моята като се запуши я давам да я почистят и отпушат.
Само цедката ли давате и къде?

# 482
Да, само оптичен и само 1 GB.  Но пък са единствените, които можеш да ползваш за кратък период( като ни идват гости от чужбина им пускаме от техния интернет за по месец,  като ти изтече договора просто връщаш устройството). Ако имате член на семейството с ТЕЛК, той да подпише договора- правят отстъпка от цената. И наистина нямат аналог.
Плюс единствените, които дават отстъпка от абонамента за една услуга за титуляр с ТЕЛК. Ако се ползва само интернет е 17.44 лв./месец.

За кафемашини, на продължението на Димитър Талев, преди кръговото посока Овощарски институт. Кофиленд сервиз.
КОФИЛЕНД ЕООД - СЕРВИЗ ( SERVICE ) И МАГАЗИН ЗА КУХНЕНСКО ОБОРДВАНЕ
087 854 2212
https://maps.app.goo.gl/X3bcLe2PdL5fjTJy6

Събота и неделя почиват.

# 483
  • Точно където трябва
Последният път ми взеха 30 лв. за едно такова отпушване. Много ми се видя...

# 484
Съдове на Хром Силистра виждали ли сте някъде?

# 485
Аз последно поръчах онлайн и ми доставиха директно от завода в Силистра.

# 486
И аз съм си поръчвала, но когато ми трябваха повече неща. Сега предпочитам офлайн.

# 487
  • Пловдив
С Делонги кафемашина сме вкъщи. От магазина във високия блок на кръстовището на Ресторант стадиона взимаме това прахче за почистване прави чудеса.

# 488
В магазин Рила имаше тави,за друго не съм гледала

# 489
Единствения съд, който ме е яд, че съм купила от Хром Силистра е една голяма тава, с диаметър 41, а не 40 см, като се гледа с ръба, обърнат навън. Малко след като я взех, смених печката и се оказа, че с новата не мога да я ползвам. Сега само събира прах в един шкаф. Иначе имам техни тенджери и една касрола, които за повече от 30 години не са мръднали.

# 490
Дами, ще бъда кръстница скоро и искам да купя кръстче на детенцето. Препоръчайте къде да разгледам, а също и хавлийка ще търся.

# 491
В златарските магазини около пазара в Изгрев, са на много по-приемливи цени, отколкото по Отец Паисий. Златото е с около 25 лв. по-евтино на грам (последно от преди две седмици е информацията). Приятелка купи обици, също за кръщене.

# 492
За хавлия ти отговорих малко по-назад.
За кръстче може и в Сара Трейд.

# 493
Хавлийки за кръщене с надпис избродиран ме бяха посъветвали да търся в Халите на подземния етаж. За мен качеството им е ужасно, надписите приемливи. Иначе хубави хавлии има в магазина на ъгъла на бул. Княгиня Мария Луиза, също и в този, който е в началото на подлеза на Пощата.

# 494
Момичетата, къде в Пловдив може да се хапне или поръча вкусно суши? Децата ми искат да опитат.
В Лекси на Марица правят на място. Могат да погледнат и да си изберат различни миксове. Не е лошо.
Аз си правя вкъщи, че ще се разоря, моите мнооого обичат и редовно вием сарми с водорасли 😁

Общи условия

Активация на акаунт