Манго тема - 18

• 85 531
  • 963
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря Ви за отговорите! Е, значи дружно ще си ги чакаме...и аз поръчах няколко прекрасни рокли.....затова съм нетърпелива.🤪

# 211
Аз също чакам поръчка от 11.03. Все още не е влязла в БГ.

# 212
И аз съм в кюпа Joy мислех да пиша тези дни в темата дали има и други. Ще си чакаме значи и дано дойдат.

# 213
  • Бургас
И аз чакам поръчка с рокли от 10.03.
Да споделите какво сте поръчали и дали е хубаво, като дойдат. Предполагам, че до края на седмицата ще си ги получим.

# 214
Аз днес получих отговор от тях по случая с разлепените обувки. Искат си ги обратно, като ще ми заплатят пощенските и ще пратят нов чифт или ще ми върнат парите, по мой избор.

Колко струва ориентировъчно да се върне нещо към тях? Обувките са тежички, над килограм ще е пратката.

# 215
  • София
Миналата година връщах една дефектна блуза и пощенските ми бяха около 12 лв, а блузата е към 200-300гр. Така че сигурно ще струва над 20, та и повече. Задължително снимай бележката с пощенските разходи и след това я слагаш вътре и запечатваш пратката. Колкото и да струва нали ще ти ги възстановят.

# 216
Миналия месец връщах вълнено палто - 1.3кг с кашона и ми взеха 34лв

# 217
Аз днес върнах едно палто. Имате ли представа за колко време пристигат нещата до Испания и след колко време възстановяват парите. Изциганих се за 13 лв и го пуснах без проследяване.

# 218
Върнах боти миналата седмица 35 лева.
Искам да попитам - вътре в пратката ли слагате банкова сметка или на имейл.

# 219
Месец след като им пуснах пратката и ми върнаха парите. Предполагам, че около 14дни пътуват Simple Smile Аз сложих бележката вътре в пакета, като преди това я снимах. След това им писах мейл със снимка на касовата бележка.

# 220
Така, нека обобщя какво съм разбрала, поправите ми, ако някъде греша, моля. Ще връщам за пръв път.

Слагам обувките в плик, нося в близката поща и там знаят какво що, така ли? Снимам бележката за разходите, слагам я в плика, плащам си за проследяване и им пиша мейл с всички детайли + снимки. IBAN къде давам? Платила съм с наложен.

# 221
Използвай кутия за обувките, да не се повредят повече при транспорта Simple Smile IBAN в акаунта трябва да въведеш. Аз за проследяване не плащах, досвидя ми Grinning Не забравяй да залепиш на видно място етикета който си върви с поръчката Simple Smile

# 222
Само че аз не го пазя, това за връщането от тяхната кутия ли? Като видях, че ми стават и са удобни всичко изхвърлих...

# 223
Вижте някъде от сайта да си го изтеглите и да си го залепите на кашона/плика (там е адреса за връщане,едва ли в пощата ще го знаят) Simple Smile

# 224
IBANът се въвежда в самия профил.

Общи условия

Активация на акаунт