Манго тема - 18

• 85 517
  • 963
  •   1
Отговори
# 225
Някой има ли получена поръчка от 10-11 март? Моята е изпратена, но в сайта на Еконт, няма данни за нея при проследяването.

# 226
Явно има проблем с поръчките от този период. И моята е от 10.03, изпратена на 11.03. Надявам се все пак да си ги получим.

# 227
Някой има ли получена поръчка от 10-11 март? Моята е изпратена, но в сайта на Еконт, няма данни за нея при проследяването.
И моите две поръчки, едната от 10.03., а другата от 11.03., изпратени на 11.03. още не съм ги получила...Ще дойдат...надявам се☺

# 228
  • Бургас
Имат проблем , току- що получих това:

Dear Customer,
We are contacting you in regards to your MANGOOUTLET.COM order.
We regret to inform you that, due to a logistic issue, it might take longer for your order to be delivered. Please rest assured that we are doing everything in our power to ensure that you receive it as soon as possible.
We apologise for the inconvenience this may have caused you. Please do not hesitate to contact us for further enquiries.
We would like to inform you that an e-mail will be sent to you as soon as the parcel leaves our warehouse. You can also check your order at our website www.mangooutlet.com.
Best regards from all the Mango Outlet team.
Mango Outlet Customer Service.

# 229
  • Бургас
Тъкмо и аз това идвах да кажа, че получих същия имейл. Дано все пак пристигнат, макар и със закъснение.

# 230
И аз тъкмо влизам да докладвам. Стискаме палци да дойдат. Добре, че са ми само летни рокли, че да не ме е яд 😁

# 231
  • Варна
Моля като получите летните рокли да се похвалите тук, че и аз се оглеждам Simple Smile

# 232
И аз чакам поръчки от 10 и 11, и получих този имейл… Дано да дойдат.

# 233
  • Пловдив

Аз получих поръчката си с роклите от 10ти на 17ти, но днес получих същия имейл за поръчка от 17-ти - т.е. явно имат някакъв генерален проблем.

# 234
  • Бургас
Испанските транспортни фирми стачкуват ...
Явно затова се бавят и нашите пратки от там.
https://fakti.bg/world/663147-nacionalna-stachka-na-ispanski-sho … -ceni-na-gorivata

# 235
Здравейте, аз очаквам едно розово палто в съм бясна. Не знам как е станало, но вместо размера, който поръчах, xs, днес виждам от имейла, че ми пращат s. Как е станало това, не знам, но като си помисля как става връщането в Манго, лошо ми става. Ако откажа пратката, какво се случва, тя е с наложен платеж?

# 236
  • Сливен
Никакъв проблем да я откажеш.

# 237
Никакъв проблем да я откажеш.
Благодаря. Това смятам да направя.

# 238
През сайта не можеш да я откажеш, но просто няма да я вземеш. Пиши им, че е грешка, може да ти пратят и твоя размер.

# 239
https://www.mangooutlet.com/bg/women/coats/faux-fur-feather-down … &busqref=true
Някой има ли тази парка? Чудя се дали да я изпера и после да я пусна в сушилнята. Досега не съм имала проблем с пухени якета на Манго, но ме притеснява яката на тази.

Общи условия

Активация на акаунт