Манго тема - 18

• 85 107
  • 963
  •   1
Отговори
# 780
Oesi, благодаря! Hug хвърлила съм око на едно палто и пола, ама са скъпички, надявам се да ги намалят Simple Smile Значи ще почна да проверявам от началото на седмицата Simple Smile

# 781
  • Пловдив
По мой наблюдения част от артукулите изчезват от страницата по време на черния петък.-Якета от естесвена кожа например.

# 782
K sh, от кой сайт? Официалния или аутлет?

# 783
И в двата го забелязвам....

Аз пак направих поръчки за 500 лв.Flushed Казвам си го всеки път, че е за последно и всеки ден ми е на бързо набиране сайта....
ММ ще ме изхвърли в кашоните на Манго скоро, усещам!

# 784
  • Пловдив
K sh, от кой сайт? Официалния или аутлет?

И от двата.

# 785
  • Пловдив
А кога ги пускат якетата? Дайте линк как да ги търся...

# 786
  • Пловдив
А кога ги пускат якетата? Дайте линк как да ги търся...

Не мога да каза със сигурност.Когато има сезонни намаления обикновенно се намират.
Преди ъпдейта на страниците търсенето ставаше доста по лесно поне според мен, имаше си отделна отметка при палтата/якетата -leather. Сега  използвам търсачката на сайта ,чета състав или отивам на колекции и от там избирам leather and more/leather and leather effect.

# 787
  • Пловдив
Шушляковите елеци без ръкав как да търся? Мъжки ми трябва...

Благодаря!

# 788
# 789
  • Пловдив
няма там...може би няма сега, като кожените якета.

# 790
Не е вярно, че няма кожени якета на черен петък. Аз лично имам две - черно и камел за по 80лв някъде всяко. Много бързо свършват просто. Аз пък след над 20 години пазаруване от марката, напоследък се разочаровах и мисля да пропусна този черен петък. Големи парцали, големи боклуци. Може би някакви дънки евентуално ще взема. Вече и връхните дрехи развалиха.

# 791
# 792
  • Пловдив
М не...нещо такова исках...
Скрит текст:

# 793
Не е задължително да е на черен петък намалението, а може и на всяко месечно такова. Моето любимо е 40% при закупуване на 4 артикула, при положение, че цените и преди това вече са намалени, така че става много приятно пазаруването Simple Smile Ако сте харесали някой артикул и го няма в наличност, кликнете че искате съответния размер и при първа възможност те ще ви изпратят имейл, когато е в наличност. Така уцелих две кожени якета досега и то почти безплатно ги раздаваха Smiley

# 794
На jacket и waistcoat филтрираш и там излиза gilet,ето няколко от вариантите       бих ти препоръчала тези на Зара ,според мен мъжките им грейки са много по-качествени и на по-добра цена    

Общи условия

Активация на акаунт