Отговори
# 75
Аз както съм казвала си се водя по детето... не знам как имате нерви за всички таблици и приложения... когато му се спи -спи, когато не искаа си играем,четем приказки,правим гимнастика ии така.. По тези таблици явно подхода ми е абсолютно грешен,но ако бебче не е кисел...не ми пука 😀😀😀😀

# 76
Е то сигурно всички се водим по децата, идеята да не откриваме сами топлата вода и да не му пречим да спи като му дойде времето за сън - да сме подготвени кога горе долу ще е това, иначе то си има признаци, ама може да са по-фини.
Приложението на мен ми е много удобно, но съм наясно, че не е за всеки.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 11:02 от Одри ♡

# 77
Момичета чета,че пишете за скок в растежа,може ли някои да ми обясни кога горе-долу е….на месец един път или повече пъти…
Изобщо не съм наясно и какво се очаква в този скок🙂

# 78
Аз от два скока насам гледам тази снимка. Бройш седмиците от термина по принцип но на мен ми отговаря датат на раждане не термина. Трябва да си прецениш ти за твоето дете. Общо взето гледаш че има скок в 12 седмица. При мен станат ли 11 пълни седмици и дойде 11+1-2 дни (броя ги като гестационните седмици) веднага виждам че е кисела поглеждам снимката и хоп в скок е 😀 Нямам идея по колко пъти в месеца е в скок на мен ми се вижда постоянно всяка седмица без ден-два 😀

# 79
Аз от два скока насам гледам тази снимка. Бройш седмиците от термина по принцип но на мен ми отговаря датат на раждане не термина. Трябва да си прецениш ти за твоето дете. Общо взето гледаш че има скок в 12 седмица. При мен станат ли 11 пълни седмици и дойде 11+1-2 дни (броя ги като гестационните седмици) веднага виждам че е кисела поглеждам снимката и хоп в скок е 😀 Нямам идея по колко пъти в месеца е в скок на мен ми се вижда постоянно всяка седмица без ден-два 😀

Много благодаря!🙂

# 80
Минвам само да ви подсетя за упражненията на Кегел. Бях най-после на гинекологичен преглед след раждане при една докторка от Шейново. Всичко се е възстановило много добре, но след 2 нормални раждания каза, че сега е момента да започна упражненията за тазово дъно. Абсолютно се съгласих, защото понякога наистина усещам че не контролирам добре поривите за пишкания.

При нас съня се включва горе долу като инъервалите по таблиците. Режимът е горе долу така:

9:00-10:30 : будуване и първо хранене за деня
10:30-12:30 сън
12:30-14:00 будуване и хранене
14:00-16:00 сън
16:00-17:00 хранене и будуване
17:00-18:00 сън
18:00-19:30 будуване и хранене
19:30-20:00 - най-краткия и важен сън. Без него после се уморява много след банята.
20:00-22:00 - будуване, баня, хранене
22:00-9:00 - нощен сън и 2 ядения

# 81
Elanlli, бяхме по абсолютно същия начин и всичко беше перфектно. Нямаше мрън дори. Не знам сега в какъв омагьосан кръг се вкарахме...
March, какви са тези 5 поредни седмици с това плачещо бебче, което е нарисувано...? Ще се побъркаме 😅 Ние сега се падаме в 12-та седмица от раждане.

# 82
Не знам хора .. след като свърши този скок който е в момента следват 5те седмици.
Сега ще ви изпратя снимка от wander weeks какви са новите активности които можем да очакваме след тези 5 седмици на нервност и и плачещо човече 😀. Въпреки че аз съм забелязала че понякога прави нещата преди да е влязла или излязла от скока.

# 83
Можеш ли да ми обесниш какво точно се случва защото имам опасения че и при мен се получава нищо че родих секцио.
Минвам само да ви подсетя за упражненията на Кегел. Бях най-после на гинекологичен преглед след раждане при една докторка от Шейново. Всичко се е възстановило много добре, но след 2 нормални раждания каза, че сега е момента да започна упражненията за тазово дъно. Абсолютно се съгласих, защото понякога наистина усещам че не контролирам добре поривите за пишкания.

При нас съня се включва горе долу като инъервалите по таблиците. Режимът е горе долу така:

9:00-10:30 : будуване и първо хранене за деня
10:30-12:30 сън
12:30-14:00 будуване и хранене
14:00-16:00 сън
16:00-17:00 хранене и будуване
17:00-18:00 сън
18:00-19:30 будуване и хранене
19:30-20:00 - най-краткия и важен сън. Без него после се уморява много след банята.
20:00-22:00 - будуване, баня, хранене
22:00-9:00 - нощен сън и 2 ядения

# 84
При нас възникна нов проблем. Време е да спра да я повивам, защото ще направи вече 3 мес и пресрочихме малко. Да обаче тя ще откачи и аз с нея- пробвах да я сложа в спално чувалче с ръкави както навремето батко й- никакъв сън и голям рев. Викам си добре, ще го правя по книга- пових като едната ръчичка оставих свободна. Първите 30 Мин ок и после ужас- събуди се (тя винаги се буди), но не мога да я доприспя, рев, истерия, а иначе я доприспивам за 2-3 Мин макс. И включих пак активно биберона, белия шум, милване... закрепи що-годе след 40 Мин рев ама ще е съвършено недоспала днес. А иначе вече нямаше нужда от бял шум и почти нямаше нужда от биберон. Толкова много й пречи ръчичката, иска да я лапа постоянно и се буди. Сега ще трябва явно да й стоя нон стоп на главата докато не свикне. Честно не очаквах такива проблеми точно с повиването. С биберона може би, но не и с това

# 85
Bochinka има моменти в които просто като ми се допишка силно трудно стискам и трябва веднага да отида до тоалетна. А аз съм човек, който по принцип издържа дълго без да пишка. Дори като бременна. Но това разтягане на мускули долу са дали своето отражение и трябва да се стегнат.

# 86
А това винаги съм била така , много ли ми се пишка не мога да стискам , при бременност ми беше ад просто. Ама упражнения и аз ще почвам със сигурност Simple Smile
Bochinka има моменти в които просто като ми се допишка силно трудно стискам и трябва веднага да отида до тоалетна. А аз съм човек, който по принцип издържа дълго без да пишка. Дори като бременна. Но това разтягане на мускули долу са дали своето отражение и трябва да се стегнат.

# 87
Pischi, как е бебчо?

# 88
Бебчо днес спинка сутринта 30 мин., после на обяд около час и нещо, следобед излязохме навън и направи около час накъсан сън. От 19,15 го приспивах и заспа в 20,15 на една релаксираща мелодия за бебета от ютуб.
Чакам го да се събуди да го къпя и така.
Кърменето се получава само, когато е сънен.
Милк, дано бързо свикне твоята бебка без повиване.

# 89
Моето бебе от 3 дена насам нощем след 12 иска да суче през 1.5ч. Това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт