Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 754
  • 425
  •   1
Отговори
# 255
  • Галифрей
Забрявате “ Съдби на кръстопът” 😄  Аз не съм гледала  “ София и ден и нощ” .
Според мен Алиса точно това е целта на персонажа Филип. Сложен, което е доста трудно. Аз хем му съчувствам хем ми иде да му перна един шамар 😂 Това е все пак първата му главна роля в сериал, за което голамо браво. Снимам е по време на  тия трудни времена, особено си мисля,че е трябвало да направят безопастна среда за сцените в болниците.
Е Боян  от другият сериал е доста по- добър и смешен

# 256
На мен ми харесва дотук макар и да ми е малко мудно развитието като за толкова кратък сериал. Припомних си всички тези забравени за мен вече житейски проблеми със съседи, които дразнят нормалните хора, а и дори са набедени, че не са съвсем нормални щом се противят на общоприетите своеволия и неуредици. А дилемите пред главния герой имат много степени на дълбочина и съм любопитен да разбера докъде ще го докара този двойнствен живот. Сериозно се замислих аз на негово място как бих постъпил. Мария Сотирова ме изненада приятно с доста успешното влизане в тази малко по-сложна роля, а не еднообразието като полицай от предишни роли. Христина също се справя добре. Не разбирам твърде високите ви очаквания от такава продукция. Едва ли БНТ ще може да вдига летвата само нагоре.

# 257
Мен ме изненада персонажа на д-р Крумов малко. Уж е готиния приятел, "спасява" го с цигарата, направи предложението на жена му, душеприказчик, ама като опря до "Балкански апетит" си би шута Grinning

# 258
Много стилна и хубава Хриси. Марчето може да ѝ диша прахта само. Simple Smile
Скрит текст:

Крумов- въпреки професията, е инфантилен и въздухар. Никаква дълбочина не виждам в него (може би в работата влага, не са го дали в действие).

# 259
  • Sofia
През 85-86год.участвах в една масовка на бг филм и ми плащаха по 10лв.През 90-те и  2000-2008 г.сестра ми и дъщеря ми имаха доста участия в клипове,реклами,филми и добре им плащаха за снимачен ден.

# 260
Всеки си има вкус, а красотата е субективно понятие. Ето я и Мария. И двете си имат своя чар. И всъщност не е нужно да ги сравняваме коя е по. И мъжете също често не избират по красота, а по други критерии. Simple Smile

# 261
За мен си е красива Мария в този сериал. И я обличат интересно.
И Мая има интересна красота. Устните ѝ ако са естествени ( а предполагам са) са хубави.

# 262
Леле, сега виждам, че двете са 95 (Мария) и 96 (Христина) набори. Майчице, по-стара съм, а приличам на момиченце до тях... Много състарени тия момичета. Давам им поне по 35 и на двете. Тия артисти като цяло от многото грим ли така изглеждат... И в Татковци всички бащи изглеждаха с по десетилетие над реалната възраст. Grinning

# 263
Алкохол и цигари, нощен живот. Бохеми.😁

# 264
Аз пък искам да ги сравнявам!
Мария не ми харесва, нито като визия, нито като игра.Не задължавам никой с моето мнение и няма нужда от опониране.

# 265
И двете са красиви и играят добре. На мен не ми приличат на по- възрастни, отколкото са.

# 266
Никой никого не задължава с мнението си, но ти също опонира на хората, които казаха, че Мария им е по-красива. Joy
Една приятелка току-що ми писа, че Христина й била много зъбата. Satisfied Всеки различно нещо приема за красиво, не виждам смисъл от спорове и налагане на мнение. Smiley И двете си имат тяхната си хубост. Пийс! А по-важна е вътрешната красота, нея не я виждаме на екран. Wink

# 267
+1 глас за Христина Joy
На Мария не ми харесва излъчването, носи ми студенина, а и прозира надменност(която си затвърдих от една статия и гостуването в бнт).

Аз писах по-назад за възрастта-и аз се изумих, точно защото съм по-голяма от тях, а изглежда обратното.
Иначе Крумов си е плямпало, цигарата не искаше много да я "поеме".

# 268
Стига с тия жени, дайте да обсъдим мъжете! Кой е по-красив Башар или Митето!? На мен и двамата са ми еднакво грозни. 😁

# 269
Не са естествени устните на Христина.

Мария определено има много по-хубава усмивка и кожа, също. Но Христина е по-харизматична и чаровна, а може да изглежда и много секси.

Мъжете са твърдо не. Само един Мартин Гяуров ги отстрамва, забравих му името на героя. Според мен той много по-добре щеше да пасне в ролята на Филип, много го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт