Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 319
  • 425
  •   1
Отговори
# 360
Определено отворен финал... Въплъщение на желанието на един мъж да получава в едно  подредеността, правилата и спокойствието, но и дивото, емоцията и бурята. Ще очаквам Аз и моите мъже, има какво да се каже и по този въпрос.

# 361
  • Галифрей
Аз и Кобрети щяхме да напишем по-добър сценарий дори след една бутилка вино 😂
Хареса ми баща му как е отбор Мая. Той и Крумов вместо жени казваха коли.
Очаквах двете да го напердашат, да се разреват. Просто се шокираха и хукнаха след него.Филип се панира ( като лелка) избяга и се блъсна нарочно в колата. “ Господ бил” значи, за това лежеше на асфалта като Исуска. Значи той умря? Защото съзнанието му се появи той с двете булки и после изчезна.
Все пак сериала,щеше да е по-добър ако избрали по-донра актриса за Криси и да променят финала.

# 362
Аз харесах как играе Кристина.
И двете много ми харесаха.
Изградиха напълно противоположни образи. Имаше контраст.
Яд ме е, че така свърши. Не трябваше така.
Пп Нещо става с редакцията на текста и скрития текст.

# 363
Само аз ли имам надежда да има втори сезон?

# 364
  • София
Ееее как може такъв финал. Много слабо от страна на сценаристите.

# 365
Финалът е разочарование, но си оставиха вратичка за втори сезон...

# 366
Е, какво ще гледаме във втори сезон.
Ако е умрял, двете му жени се сближават и заживяват щастливо отглеждайки бебето му. Комуна?! Или ако е оживял, всички ще плеснат с ръце и ще заживеят отново как - щастливо. Харем?!
Пп Обичайно мини сериалите нямат втори сезон.
Пп Или ще стане плетеница от безброй лъжи, коя от коя по абсурдна и не само героите няма да знаят на кой свят са, ами и зрителите и те. Joy

# 367
И тримата заживели щастливо в Солун... Grinning

# 368
Във втори сезон ще разпределят наследството Grinning

# 369
  • Галифрей
Трябваше по епик финал. Филип просто трябваше да намери истиското си себе си да скръцне със зъби на майка си и Криси.  Да им каже истистината, да си вземе Мая и да си живеят в Солун.
Аз съм била там хубово е много, има море,веспи и портокалови дървета. ❤
Пейзажите и малките детайли много бяха красиви. Повечето акьори играеха прекрасно. Митко се справи превъзходно в тази сложна,луда роля.
Не е мастър величие както беше Порталът.

# 370
Тримата сценаристи десет години работят в екип, като са учили занаята и в Англия. 🙄
Честно! Еми изобщо не си личи.

Ако ви се гледа нещо за човешки взаимоотношения, връзки, последствия и забатачена дотолкова ситуация, че не знаеш как ще се оправи - горещо препоръчвам Perfect Strangers (Perfetti sconosciuti) - италиански, има го по торентите. Като в тоя филм се прави.

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 22:46 от Donna Paulsen

# 371
А, защо да скърца със зъби на Криси.
Тя с нищо не му е виновна. Той я въвлече в тая гадост. Вярно, че накрая сякаш той залитна повече по Мая и вероятно щеше да избере нея, а и Кристина почна да усеща нещо, промяната у него, но Криси няма вина за неговите тъпотии. Абсолютно съм убедена, че не Филип е човека, който трябва да скръцва със зъби на когото и да било. Как гадно отряза Кристина като говореха за Солун, че тя иска бебе, а е безработна и той трябва да работи като вол, за да я издържа. Само дето пропусна едни малки подробности за другата си жена и бебе на път.
Той си беше за бой, белким му се наместят чакрите, ама чак пък да го "самоубиват" не биваше. То така много лесно. Той изяде л&йната, другите да му сърбат попарата и да се оправят. Не, не и не, не ми харесва такъв финал.

# 372
Съвсем прозаичен финал, очаквано.
Грозно поведение - отново, към Кристина. Удари я по най-уязвимото място-работата. И ще ми каже, че той я обича, ами не е вярно. Цялата му енергия и разцъфнала физиономия е при Мая.По съвсем други подбуди се ожени за Кристина и най малкото е любовта.
Напомниха ми Борис и Лора (Братя) с техните стерилни отношения.
И естествено накрая всичко излезе от контрол. Малко съжалявам, че си изгубих времето с този сериал.

# 373
  • София
Най-слабия сериал на БНТ. Поне от тези, които аз съм гледал. И изобщо сред най-слабите изобщо, които съм гледал. Финалът беше разочароващ. Според мен Филип умря. На 99% съм сигурен. И така и не избра нито една от двете. Искаше и двете. Останалото са наши интерпретации според личните ни симпатии. Не вярвам да има продължение, защото каквото искаха да разкажат го направиха, а и е мини-сериал. Друг е въпросът, че не успяха да достигнат до крайния зрител и не им се получи историята, която искаха да разкажат.

# 374
Аз мисля, че старото му стерилно аз обичаше Кристина, но новото му аз все повече клонеше към Мая. Там имаше свобода, емоция, живот, динамика, нямаше забрани, нямаше табута. И все повече се влюбваше в Мая. Кристина все повече оставаше на заден план. Просто му трябваше още малко време да се осъзнае. Да избере. Да вземе решение.
Беше живял по правилата на другите. Беше бягал от модела на баща си. Но това не е бил неговият живот. И щеше да го осъзнае, но не му дадоха време. И не трябваше да бърза да се жени.

Общи условия

Активация на акаунт