Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 313
  • 425
  •   1
Отговори
# 375
И аз го изгледах току-що. Слаб финал и накрая доста попретупано.

# 376
  • Другата България
Много прозаично.
Очаквах повече като финал.
Като с "Денят на бащата" или "Ягодова луна" - зрителите решават и интерпретират края, който изглежда отворен, ама не е.
Умря Филип според мен.
Така и не избра жена, явно, но подсъзнателно си беше избрал - Мая.
Останалото сте казали.
Добро сериалче, доста поучително.
Въпреки слабия финал.

# 377
Ох, с риск да ме убиете с камъни, на мен ми хареса Grinning
В никакъв случай не очаквах да избере една от двете. За мен точно такъв край беше очакван от човек, напълно загубил разсъдъка си. Макар че повече мислех, че ще се самоубие(ако приемем, че това беше инцидент).

# 378
Според мен Филип умря. На 99% съм сигурен. И така и не избра нито една от двете. Искаше и двете.
Това е и моето мнение. Изкачването на камерата нагоре към облаците според мен загатна, че умря. И не можа да направи избор до последно, затова избяга. Искаше и двете. Искаше си и луксозната, и спортната "кола". И никога нямаше да остави Кристина заради Мая или обратното. Ако случайно има втори сезон и той още по-случайно се окаже жив, очаквам и трета да се появи в картинката, примерно от Пловдив. Grinning

# 379
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Безумно глупав финал,чак сега ме е яд,че въобще започнах да гледам.
Нали идеята,основната,беше да избере коя от двете иска/да намери изход от ситуацията/да се свести и да започне да мисли трезво.Да разберем как жените ще отреагират,какви решения ще вземат за бъдещето с въпросния Филип.

Е,нищо от това не видяхме,освен един мъж,който върти две жени.Пълна пародия.

# 380
Нали идеята,основната,беше да избере коя от двете иска
Това къде е споменато, в интрото ли?
За мен основната идея беше да осъзнаем докъде води потисничеството-на околните и нашето собствено. Е, видяхме.

# 381
  • София
И аз не видях никъде идея за избор. На Кобрети финала продължава да ми допада повече.

# 382
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според моите представи трябваше да развият любовните паралелни истории,за да ни запознаят и с гледните точки на жените,когато разберат.На роднините също(родителите).
Да има някакъв завършек на този кръг.У мен остава чувство на недовършеност и неизчерпаност и ако нямат намерение да снимат сезон 2(в който,логично,да доразвият ситуацията,но през очите на потърпевшите жени),то тогава филма е един голям провал.

Получихме мислите и действията на един объркан мъж.И така цели 6 епизода само еднопосочна гледна точка.

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 15:16 от Adoralova

# 383
А според мен щеше да избере една от двете. Мая. Към Кристина щеше да го държи вината, не любовта. И страха от паник атаките и, които напоследък май хич не го вълнуваха, дори и когато тя му каза, че от доста време не е имала, че сватбата я е спасила. Почувства единствено вина, вина, вина, но не и радост и любов. Тя се очертаваше неговото минало, неговото старо "аз". Видимо започна да я поставя на второ място, тя започна да му пречи, да го дразни. Стана небрежен, забрави си халката, започна да звъни на Мая при всеки удобен случай. Мисля, че подсъзнателно беше избрал. Трябваше му само време. Не мисля, че е типичния полигамен мъж, въпреки двете си жени. Парадокс, да, но той наистина държеше и на двете и се разкъсваше между тях и от угризения на съвестта. Ожени се по инерция за Крис. Така чувстваше, че е редно, но не беше.
Съгласна съм за поуката, че да живееш по чужди правила и да пренебрегнеш същността си, подтискайки чувствата и желанията си, води до фатални последици. В случая на Филип баш фатални. Всъщност сериала не беше лош. Колкото по напредваше, толкова по свиквах с концепцията му, а и играта на актьорите беше добра, доста прилично изграждаха образите си. Тъкмо започнах да навлизам в атмосферата и да харесвам играта и.. филма свърши. Егати. В началото ми се струваше глупав, нескопосан, поредната "българска работа", но около четвърти епизод усетих, че искам да гледам сериала и някак не исках да е само шест епизода. И определено не исках такъв финал. Исках финала на Кобрети. Дори се самоубедих, че точно така ще стане. Тъй, де, ама не би. Абе, каквото - такова. Обаче аз явно съм се впечатлила от филма, защото големи разсъждения му ударих. Joy Изненадана съм от себе си. Blush

# 384
Сериалът ми хареса, финалът беше съвсем логичен. Много е по- дълбок замисълът отколкото изглежда на пръв поглед.

# 385
Финала за мен беше - все едно им е свършил бюджета и са нямали пари да снимат последната сцена. Едно...на никъде

# 386
  • Другата България
Нали идеята,основната,беше да избере коя от двете иска
Това къде е споменато, в интрото ли?
За мен основната идея беше да осъзнаем докъде води потисничеството-на околните и нашето собствено. Е, видяхме.
Никъде не е споменато.
Щото няма такава нещо.
Сериалът ми хареса, финалът беше съвсем логичен. Много е по- дълбок замисълът отколкото изглежда на пръв поглед.
Същото мисля.

# 387
Аз пък мисля, че всеки е свободен да си пречупи видяното през собствена призма, да поразсъждава кой колкото си може, без епитети, определения и догми.
Порадвах се на някои актьори.
Благодаря за добрата компания.
Да, и аз бих се радвала на финалът, който предвиждахме повече.

# 388
Завърши в нищото. Както ми беше и усещането през цялото време. Нямаше много вникване в историите. Само купони при Мая и работа при Кристина. И то някак повърхностни.

# 389
То, всъщност тъкмо да вземат да вникват в историите и баам финал. Joy

Общи условия

Активация на акаунт