Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 305
  • 425
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Много се разочаровах  и аз, но аз по принцип много мразя отворени финали- на книга, филм, сериал, все тази... 😀

# 391
  • Галифрей
И аз така към финалните сцени си викам ей сега ще стане версията на Кобрети, ама не какво да се прави. Сцената където Крумов и Филип се караха пред майката,бяха точно от сцена от Приятели с Моника и Рос,се караха и казаха доста информация пред родителите им 😂
Според мен Филип започваше да има прогрес в него. В началото той беше един старателен, сухар, опитваше да бъде идеалният,огаждаше на всички. Не е женкар. Лъжеше майка си, защото тя иска да чува само колко е “ Елизабет Тейлър” 😒Усещаше,че между него и Криси нещата не вървяха, не бяха един за друг. Прикриваше емоците си. Срешна Мая и той в начало я гледаше с отворена уста ей така 😯  Тя е “ спорната кола”  Свободна,мила,забавна,искрена. Въпреки преживяната  си травма, тя е останала силна жена. Филип се чувстваше по спокоен с нея и шастлив. Себе си.
Вината и страхът го разяждаха, той не беше човек,който изневерява. Просто се случи влюби се. Опита се да го прикрие да забрави за Мая и тн. Но не стана. И реши да жумблира двете. Отноов от страх да не ги нарани. Напреженеито  в него растеже. Което се отрази на работата му. Имаше своят шанс  да оправи нещата, да без етикети и тн. Щеше да вземе Мая.  Истинското  му аз шеше да излезе на яве,когато Криси започваше да го дразни и пречка още повече. Започна когато пазаруваха заедно, сдържаше се.
Трябваше му с някой да поговори психилог, съвет,комуникация, време.
И когато ги видяха двете той избяга,защото не искаше събругите му да страдат, скандали и тн. Избра смърта, сигурно си е казал на тях ще им по добре без мен. Мисля,че издъхна в момента когато се съзнанието му се появи той с двете.

# 392
И аз не обичам отворени финали. Оставят ми чувство за незавършеност и загубено време. Искам автора да представи неговата гледна точка за финал. Пак може да не ми хареса, но това е неговото произведение и неговия финал. И има завършек, хубав, лош, но завършек. А, не, да ми задават задачки-закачки от рода - продължете какво е мислел и искал да каже автора или измислете си финал, вече имате началото, вие сте!

# 393
На Кобрет не е лош финала, обаче не знам как го очаквате от този сериал, ставаше за убиване на време, но сценаристите чак в такъв дълбокомислен финал да се хвърлят, къде ти. И да, вероятно просто толкова е бил бюджета, за мен нямаше кулминация и развръзка в този филм, че да има и интересен финал.

# 394
Уф и аз съм от разочарованите, точно чувство за изгубено време и напразни емоции. Според мен филмът би се събрал в 2 серии, то нищо не се случи. Повече би ми харесал финала със съня.
Добър замисъл, но в това си изпълнение изглежда доста изстрадал, все едно не им стига бюджета и актьорите. И каква комедия, за мен беше повече натоварващ, точно дълбока драма. Но то бг сериал без дълбока драма за къде.

# 395
  • Sofia, Bulgaria
Аз точно отворен финал очаквах от такъв тип сериал, макар че се надявах да не е.
Да свърши без да свърши. Не вярвам да има продължение.
Такива бяха и "Връзки" и "Денят на бащата" (препоръчвам ги на който не ги е гледал).

# 396
  • София
"Връзки трябваше да има още един сезон, но за съжаление не се получиха нещата.

# 397
Сега искам някой да ми обясни защо Димитър умря като мъченик - в позата на разпнатия Христос? Идята на разпятието не е ''разпънах се между две мацки, баце''.
Иначе не беше не очаквано, че избяга, той си бягаше шест епизода от всичко и всички - от истинските си чувства, от отговорността, от решението, от неприятностите, от тежките разговори. Искаше да задоволи очакванята на всички, но това не го прави мъченик. Угажда на другите, като просто бяга от отговорност.

# 398
Аз пък не очаквах за 6 епизода да намери себе си, какво иска и да направи своя избор без да нарани някого. Така е възпитаван, да не знае какво точно иска понеже вече му е посочено как да живее. Не е случайно колко много наблегнаха на майка му с всичките й странности. Повредила го е отвсякъде и той така и не намери сили да каже гласно какво точно иска, макар и вече почти да беше направил своя избор.

На мен ми хареса. Има поле за размисъл далеч зад привидно очевидните неща. Финала можеше и да е доста по-вълнуващ, но и така казаха достатъчно за неговата гледна точка. Тази на останалите беше очевидна и нямаше нужда от акцент. Достатъчна беше реакцията на Крумов и баща му, другите ще са далеч по-крайни.

# 399
  • Галифрей
Незнам, но мисля че когато си говореха с Мая за Бог,забравих какво беше. Демек той е лекар има силата да контролира  човешкият живот.

# 400
Вече не съм сигурен доколко е искал да става и лекар. Натъртваха само, че Филип не прави така. Филип е като програмиран робот от който се очакват само предвидими неща заложени като очаквания от околните без право на отклонения. Е, видяхме какво точно иска в личен план. В професионален план също е възможно да не е това което е искал.
Представям си поне инфаркт за майка му да й каже, че ще се развежда (от софиянка) за да се ожени за някаква от дълбоката провинция.

# 401
Подразних се, за какво си губих времето. Исках си развръзката. Иначе добре направен сериал, а ако трябва да избирам мой финал. Той умира. Мая си ражда бебето, а Кристина се оказва бременна, също ражда детето и си стават близки, сплотени от общата съдба.

# 402
Абе, ай стига с това умирГане. Много лесно тъй. Що пък да не се помъчи, да види какво им е на другите. Значи, забъркваш кашата, бийш си камшика и воала - сичко е у ред. Айде, бе. Де го тоз безплатен обяд. Тия работи тъй не стават. Само по филмите става лесно. И то не във всеки филм. Ама.. българска му работа - на хляба мекото, на работата лекото и на простотията - кола по поръчка да те прати в отвъдното, зер да се не мъчиш. Rage

# 403
Изгледах го накуп и аз,по препоръка от другата тема.Ами не ми хареса,съгласна съм с Джаста.Първо мама виновна,после нам си кой,вселената,само не и Филип.Еми грозно е.И не завърши нормално,избяга като мекотело и не си понесе последствията.Не знам какъв скрит замисъл виждате,за мен си беше повече от очевидно скатаването и мишкуването му.
Връзки много ме е яд че нямаха продължение,страхотен сериал,наскоро го повтаряха и го засякох.

# 404
Едва ли е нужно да се коментира дали ни харесва поведението на Филип. Спор няма че е отвратително, недостойно, неадекватно, ненормално и всякакви други епитети за страничен наблюдател. Търсех значимите причини довели до такава степен на отклонение от нормалното, че чак ми ставаше неудобно да му гледам падението минута след минута. Иначе стабилен човек с обноски, образование, професия, непримирим към нередностите, беззаконието и т.н. както ни го представиха в началото би трябвало да има много сериозни причини набързо да се срине до неузнаваемост при конкретни обстоятелства много по-различни от саксията в която е расъл. Някои от причините се виждат лесно, а други ме наведоха на доста по-дълбок размисъл. Не го считам за загубено време, поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт