Аз и моите жени - БНТ сериал

• 24 310
  • 425
  •   1
Отговори
# 405
Съгласна съм с yahoo, даже си мисля, че от някои бг сериали, зрителят се е "изнежил" и различното не се оценява добре.
Той Филип се е  мъчил със сигурност и слава Богу, че ни спестиха това в подробности, че иначе щеше да стане ала Бонка и тогава и аз щях да съжаля, че гледам.

# 406
  • Другата България
Едва ли е нужно да се коментира дали ни харесва поведението на Филип. Спор няма че е отвратително, недостойно, неадекватно, ненормално и всякакви други епитети за страничен наблюдател. Търсех значимите причини довели до такава степен на отклонение от нормалното, че чак ми ставаше неудобно да му гледам падението минута след минута. Иначе стабилен човек с обноски, образование, професия, непримирим към нередностите, беззаконието и т.н. както ни го представиха в началото би трябвало да има много сериозни причини набързо да се срине до неузнаваемост при конкретни обстоятелства много по-различни от саксията в която е расъл. Някои от причините се виждат лесно, а други ме наведоха на доста по-дълбок размисъл. Не го считам за загубено време, поне за мен.
Напълно съгласна.
Това имам предвид, кото казвам, че навежда на размисъл, и не следва да се гледа само първичното.

# 407
Е, то, че се поизмъчи е видно. Угризения, вина, направо се срина, щом дори сценаристите предпочетоха да умре. И все пак намирам този финал за милостив спрямо него. Възможно най лесното решение. Няма човек - няма проблем. Само последствия.. за другите. Според мен е редно всеки в тоя живот да поеме отговорността за действията си, защото тия действия определят живота и на другите.

# 408
Е, то, че се поизмъчи е видно. Угризения, вина, направо се срина, щом дори сценаристите предпочетоха да умре. И все пак намирам този финал за милостив спрямо него. Възможно най лесното решение. Няма човек - няма проблем. Само последствия.. за другите. Според мен е редно всеки в тоя живот да поеме отговорността за действията си, защото тия действия определят живота и на другите.

И аз съм на това мнение и може би затова ме поядоса "отворения" финал.

# 409
  • Sofia
Сега видях реклама за новият сериал по нова тв “Лъжите в нас” ,ще участва и Кристина/забравих името на актрисата/.

# 410
  • Галифрей
Мария Сотирова.

Ех този финал,still not  over this… Филип е толкова драматичен.

# 411
Има ли някъде линковете със епизодите на едно място

# 412
  • Другата България
В Нова плей няма ли ги?

# 413
  • София
В Нова плей няма ли ги?
Би било странно, при положение, че го даваха по БНТ. 😀

# 414
  • Другата България
В Нова плей няма ли ги?
Би било странно, при положение, че го даваха по БНТ. 😀
Срам, срам. Rage
Мислех, че пиша в темата за "Лъжите в нас". Ужас!
Дани, извинявай!
С толкова сериали, ТВ формати и теми за тях, чукча писател се орезили.

# 415
Аз ги гледах от Ютюб.

# 416
  • Галифрей
Има ги в playtube 😉

# 417
Всички епизоди са качени в БНТ Плей https://play.bnt.bg/titles/2

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 15:52 от diziler

# 418
Много ми хареса в сериала, но ако това е финалът, ме е яд много. Дано има следващ сезон.

# 419
Сериалът е доста стар, едва ли след толкова време ще решат да му правят 2ри сезон.

Общи условия

Активация на акаунт