Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 34 976
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Още откакто седна изглеждаше притеснена, опитваше се да го прикрие със смях. Не е трябвало да ходи, затова аз никога няма да се пробвам (от страх да не се получи нещо такова). Сега влезе в черна статистика.

# 76
Боже, до къде изпаднахме с образованието! Направо съм в шок! Дипломирана вишистка трябва да чете на глас, без изобщо да осъзнава какво чете, и не знае идиома "лунен пейзаж". Още по-сигурно е, че не знае какво е идиом. Но има самочувствието, че е всезнаеща, за да се изложи пред всички...

# 77
Това беше нещо като паническа атака - тя не разбираше какво чете.

# 78
Че беше притеснена, беше, но и май не знаеше елементарни неща, като инфраструктура, напр.
И защо се хвърли на 50/50, а не пита публиката? Или вече го беше използвала?

Отдавна не е имало с под първа сигурна сума.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 21:00 от птица

# 79
Ами не е за там момичето с или без притеснение. Билалов й го каза, опитахме всякак, но не се получи. Ами като не става, не става.

# 80
Снайпериста си уцелваше на късмет отговорите, такива играчи изобщо не са ми интересни. Нямаше идея какво е поанта дори, изобщо не помисли и си каза ей така ''А''  и следващите въпроси по същия начин.
Започна да разсъждава само на въпроса за културите, които се пазят от мухавредител и сгреши Grinning Но си тръгна с 3 000 все пак, но не бих нарекла това добра игра, а добър късмет.

На втория участник въпроса за 400 лв - за цвета на язовеца и Ювентус НЕ го знаех Neutral Face

Билалов го пита преди да използва 50/50 между кои се колебае, за да му помогнат! Simple Smile Не знам защо не си казват сами.
И после също му каза за космонавта да помисли, а той не знам защо толкова избърза. Беше ми много симпатичен, исках да разсъждава и да играе още.

Билалов: ''Ако държиш нямам никакъв проблем да е Сатурнов натюрморт'' Grinning ''Ако искаш може да е ''C''

Но когато беше в БНТ е имало един след друг участници, които си тръгват с 0 лв Grinning

Не, не беше използвала друг жокер, то беше въпрос за 300 лв, тя се колебаеше за Урановия пейзаж, но когато той отпадне реши да е Сатурнов.

# 81
  • Велико Търново
Добре, де... наистина ли има дума "мухавредител"?

Впрочем, аз пък именно защото и лукът, и морковите са подземни, се насочих към верния отговор. Въпреки че причината се оказа различна - въпросната лукова муха не обичала миризмата на моркови Satisfied Интересно как може да предпочита миризмата на лук Joy

# 82
  • София

Стани богат - 28.01.2022

# 83
Добре, де... наистина ли има дума "мухавредител"?

Впрочем, аз пък именно защото и лукът, и морковите са подземни, се насочих към верния отговор. Въпреки че причината се оказа различна - въпросната лукова муха не обичала миризмата на моркови Satisfied Интересно как може да предпочита миризмата на лук Joy
Е, някой е пропуснал шпацията, като е въвеждал въпроса. Има гадни вредители мухообразни, които снасят яйца в младите стъбла на зелените лук и чесън и съсипват всичко. Знам го от собствен опит в миниатюрната ми градинка на вилата. Чесновата вилнее много рано - нанася поражения само ако е сортът чесън, който се сади в края на есента. Пролетно посадения няма проблеми - отпада отговор грах и чесън.
Луковата май тръгва по-късно, но ако морковите не са оставени за семе от предишната година, не знам какво ще опазят.

# 84
  • Бургас
На въпроса за космонавта се сетихме за отговора, защото трябваше да бъде отсъстващ от страната в този момент, но не съм предполагала, че е била толкова кошмарна ситуацията.
https://profit.bg/svetat/posledniyat-grazhdanin-na-sssr-koyto-be … staven-v-kosmosa/

# 85
Билалов се бъзика с геоложката 😁

# 86
Ох, много ме радва Билалов Simple Smile Той и с онази с Хамбургерите се бъзикаше.

Въпроса с космонавта го знаех, благодарение на Илон Мъск и Джеф Безос аххаххаха Joy Покрай техните изстрелвания на совалки започнах да се интересувам и чета повече по темата, а този случай се описва като един от най-куриозните. Даже някъде пишеше, че в първите дни след разпада на СССР те просто забравят за него, като се сещат, се почва - амиии, не можем да те върнем.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 21:29 от Donna Paulsen

# 87
Е, и неговото е тъпо! Да удряш паднал човек...

# 88
  • Русе
Само на мен ли ми забива на последния въпрос... стигам до него и отговарям вярно, а времето  продължава да тече и накрая ми изписва, че е изтекло и да опитам пак Grinning И двата пъти ми се пада въпроса за Сталин и Прокофиев. Повечето от въпросите са задавани - 90 % даже
Толкова е зарибяващо, че снощи играх до след полунощ Grinning Grinning

Скрит текст:
[img width=600

height=338]//cdn.bg-mamma.com/7GkI/fjIPx.png[/img]

Това все едно, че аз съм го писала. Smile

# 89
И аз поиграх малко. И при мен доста забива.

Общи условия

Активация на акаунт