Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 837
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • earth
С някои неща човек може да се гордее, че ги знае, а с други, че не ги знае.

# 91
  • Велико Търново
Хич не се и замислих аз на въпроса за космонавта. Директна аналогия с "Терминалът", въпреки че там случаят беше различен. Но при положение, че сред четирите отговори имаше "космонавт", другите вече нямаше как да са. Просто го е нямало човекът на планетата. Никак не е сложно. Учудва ме, че така се обърка момчето.
И аз след това потърсих да прочета и точно статията, към която има линк, четох. Ужасна история. Добре, че е оживял човекът, че даже и астронавт е станал.

# 92
Пише, че е можел да слезе на собствен риск, все пак. И това е щяло да доведе до съсипването на космическа станция Мир.
А и сигурно нямаше да му е много добре без посрещачи, но все е някакъв шанс.

# 93
А тези, на които играта не им забива, споделихте ли си "успеха" във фб?

# 94
Тази история е достойна за филм!

''Крикальов е информиран, че няма пари да бъде върнат на Земята. Месец по-късно той получава същия отговор: от Земята го молят да остане в Космоса още малко.''

Звучи като жестока подигравка Grinning повече първото...

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 22:22 от T.Valcheva

# 95
За сериал на Нетфликс Simple Smile

# 96
За сериал на Нетфликс Simple Smile
да да, за който като гледаме ще казваме, че е като на филм и не е възможно. Нещо като с жабата в млякото, а то се оказва съвсем реално, съвсем близо до нас и не толкова отдавна случило се!

Странно, че не е толкова известна история, може би защото не е повод за гордост и не са го разпространили. Но дали наистина няма филм... може пък американците да са направили нещо Grinning
Кулминацията ще бъде как той излиза от совалката с тениска с надпис на една държава, която вече не съществува.

# 97
  • Велико Търново
То със сигурност е било така, само дето най-вероятно не е бил на тениска надписът. Все някъде по костюма му е имало написано "СССР" или герб поне.

# 98
В случая сюжетът ще е за тъпата бюрокрация - ще дават повече тяхната излагация, отколкото космонавта. А повечето от тези хора сигурно още са живи и може би дори почитани (в смисъл - хора с добра репутация в обществото), би било много неприятно.

# 99
Вярно, че е имало огромни изцепки в шоуто, но считам че е най-малко проява на лош вкус(да не кажа друго) да се тъпче по падналия.
В крайна сметка организаторите са тези които допускат даден човек до играта, независимо от всичко!
Истината за нашия Стани Богат след 2018 насам е, че:
1. Буквално няма никакъв установен критерий, който би ти гарантирал участие в играта и така казано изглежда че всичко е късмет(случаен принцип).
Съдя по себе си и респективно стотиците хора които сме участвали.
Дали трябва да има строг подбор по отношение на знанията и общата култура?
Да, категорично, със сигурност ще отпаднат много хора, които и в действителност нямат място в тази игра, но и само по себе си не са гаранция за нещо, просто защото няма такава сядайки на стола срещу Билалов, който и в генезис изобщо не е подходящ за водещ на точно този тип игра.
Основният генератор на сценична треска/притеснение и т.н.(било то малка или голяма) са казва Билалов, запомнете го от мен!
Нито публиката, нито камерите, нито нищо. Той самият е толкова оттегчен, изкуствен, изобщо не води с нужния ентусиазъм подобен род игра, а по задължение, което в крайна сметка се отразява на много участници под една или друга форма, още повече че 99% нямат и грам опит под светлините на прожекторите.
И не го казвам с лошо, а за да знаят хората, които коментират дадено нещо без да са запознати в детайл.
При Ники Кънчев преди години едно че и масово играчите бяха по-умни(но то донякъде бе и нормално предвид, че бяха и от поколението преди 80-те, а сегашните масово са деца от края на 80-те и 90-те години), но за извличане на техния потенциал роля имаше и воденето на Ники Кънчев, с всичките му недостатъци, които честно казано аз не помня.
По "мек" глас и подвижност, повече комуникация с участниците, повече игривост(без да е актьор) и хумор, той самият е с доста богата обща култура и си му личеше, че се кефи на въпросите и играта.
Е, как няма при такива условия, играч с добра подготовка да прави силна игра и да стига до 10+ въпрос?

2. Десетки пъти съм го казвал - организаторите искат бройка/епизоди и нищо друго.
Никога не им е дремело за който и да било, защото от тях зависи кой докъде ще стигне.

# 100
Усещам, че си ужасно сърдит/а на шоуто и Билалов. Явно играта ти не се е развила добре, ама...каквото такова в крайна сметка.

Нз, за мен той категорично е по-добрият водещ, харесва ми да го гледам. Ерудиран, интелигентен, понякога се шегува, истински се кефи, когато пред него има добър играч и не го крие.

# 101
На никого не съм сърдит, още по-малко пък на Билалов.
Подозирах, че може да се появи такава реплика, защото в действителност изглежда като "плюене", но споделям своята гледна точка.
И 100 000 лв. да бях спечелил, пак щях да го кажа, бе Билалов не е подходящ за водещ на Стани Богат, независимо вече от личната нагласа на играча, устойчивост на психиката и т.н.
И понеже мнозина мислят, че едва ли не публиката и камерите са т.нар. източник на сценична треска, това изобщо не е вярно.
Просто казвам, че много хора представа нямат как се случват нещата на терен, а и критикуват на поразия!
Дали играта ми се развила добре или не, това изобщо не е важно, въпросът е че отстрани нищо не изглежда такова каквото е, а да не говоря и колко моменти се изрязвят при монтажа.
И не, не става дума за "някаква измама", ако някой случайно си помисли нещо подобно Simple Smile

# 102
  • Русе
А тези, на които играта не им забива, споделихте ли си "успеха" във фб?

Аз споделях и трих няколко пъти, мислех, че ако го направя, играта ми ще продължи - не става.

# 103
Въпрос на гледна точка. Харесвах "Стани богат" с Ники Кънчев, но като че ли повече го харесвам с Михаил Билалов. Наистина Кънчев влагаше повече хумор и някак ги пързаляше. Случвало се е с подвеждащи реплики да откаже играча от верен отговор и обратно. Но го правеше с фитнес и забавно.
Билалов е по-обран, но ми харесва. Познавам участник, който казва, че преди записа се е държал много мило и предразполагащо.
Що се отнася до притеснението, според мен основният проблем не са публиката, камерите и прожекторите, а усещането да не се изложиш пред многото хора, които могат да те гледат по телевизията. А такова винаги е възможно, колкото и да знаеш.

# 104
Аз категорично харесвам повече Билалов пред Ники Кънчев.
Даже за Кънчев се сещам много повече случаи, в които е правил участника за смях, иронизирайки го. А колко ме е яд на настоящите участници, точно защото Билалов подсказва на всеки поне по веднъж и никога не разколебава участник от верен отговор, както гаднярски правеше Кънчев, а те в повечето случаи не могат да си отворят сетивата да чуят.

Общи условия

Активация на акаунт