Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 994
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Аз нямах нищо против Кънчев докато водеше Стани богат. След това го гледах в разни други предавания (дълго време) и ми направи впечатление, че излъчва простащина. Може да е било от сценария, но продължи с години...

# 106
  • София
Този втория ми хареса днес, жалко, че изгърмя с космонавта.
Стана ми неудобно заради момичето, напрегна ми много. Много мразя такива издънки и някой да си тръгне с 0 лв. А при нея беше второ или трето забиване на тези първи въпроси, направо не мога да повярвам. Ужасно притеснена беше, кофти тръпка.

# 107
И все пак беше основно незнание. На въпроса за смартфона пак беше притеснена, но като стигна до смартфона си го прочете и се сети. На друхия въпрос лицето й показа истинска изненада като откри, че не е Сатурнов натюрморт, т.е. никога не беше чувала фразата Лунен пейзаж. Случва се, но грешния отговор си е грешен отговор.

# 108
Е, не можем винаги да оправдаваме явното незнание на даден участник с притеснение, сега пък и Билалов, който се опита всячески да й помогне е виновен Grinning
Някои хора по принцип си нямат реална самооценка.

И все пак, според мен, тя беше по-умна от жената със слънчевата соната.

# 109
Имаше една, която не беше притеснена и буквално не знаеше от къде изгрява слънцето.

# 110
То на калпавите ракети и незнаещите, Космоса и Билалов са им криви.

# 111
Имаше една, която не беше притеснена и буквално не знаеше от къде изгрява слънцето.
Точно тази е, за дон Вито Grinning  Любимка ми е.

Но до сега е имало и много добри участници, чиято игра ще бъде запомнена, стискахме им палци да стигнат далеч.
И ще има още такива участници, сигурна съм. Е, някои добри такива си тръгваха прекомерно рано, спъват се на нещо дребно и край на играта с 500 лв, други стигат по-далеч, но все още очакваме въпрос за 50 хиляди, не само в онлайн играта.  До тук най-впечатляваща игра и приятна за гледане ми е била тази на момчето, на което се падна въпроса за жабата в млякото.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 09:32 от T.Valcheva

# 112
На мен ми харесаха най-много адвоката, който не успя с 30-те хиляди лева и доктора. При него едва ли не "чувах" мозъкът му как се "рови" някъде в дълбините на познанията му - нещо отдавна прочетено, видяно, чуто или конкретно знание и обединяването на цялата му известна информация по даден въпрос.

# 113
В онлайн играта 5 пъти стигам до въпрос за 100 хил и всеки път е на кой апостол Христос посвещава грижите за Богородица. А за 50 хил са два - починалия композитор и първата конституция с разделение на властите. Иначе при малките въпроси все още ми излизат нови въпроси, неповтарящи се. Малко разнообразие няма да е зле, но доколкото разбирам, играта е от скоро?

# 114
Аз много се напрягам когато участниците се чудят какво да отговорят на първите въпроси до 500 лв. Или да искат жокери на толкова ниско ниво.
Става ми неудобно да ги гледам.

# 115
Аз ли нещо не разбрах въпроса?

Киану е роден Ливан Thinking

Проверих и другите - Кръсчън Бейл е роден във Великобритания.

ПС. Малко заби преди да ми изпише, кой е верният отговор.

# 116
  • Пловдив
Разбрал си го.

# 117
И на мен ми се случи същото посочвайки, че верният отговор е Чарли. Предполагам е някакъв бъг

# 118
  • Далечният изток
По-скоро кой Е роден в САЩ...

# 119
  • Пловдив
Да, явно въпросът е грешен.
Другите трима освен Чарли Шийн не са - не знаех, проверих. И понеже за Киану Рийвс знам, и аз щях точно така са отговоря.

Общи условия

Активация на акаунт