Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 220
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Добре познатият чеснов сос ли? 😀

Добре, не ви ли издразни с подсказването? Все е помагал, но чак толкова!
Ако той не играеше вместо нея, тя щеше да изхарчи поне един жокер.

# 301
  • София
Сефте го чувам този сос, егати и въпросите...

Иначе за Симпсън го знам, защото го гледах много навремето.
Момичето е добро, а има четири жокера (трите основни + Билалов) и въпрос за 2000 лв. Уау, може далеч да стигне.

# 302
  • Далечният изток
Е, стига де, като за 21-годишна се справя перфектно.

# 303
Ще видим, засега и се падат все въпроси от поп-културата, които младите ги знаят - анимации, пици и нещо от новините от миналите миналия месец Simple Smile не че не ми е симпатично момичето де, напротив. И приятелка също изглежда много готина.

# 304

Момичето е добро, а има четири жокера (трите основни + Билалов) и въпрос за 2000 лв. Уау, може далеч да стигне.
Щото не ядеш Доминос Grinning но се учудвам, че тя не стреля веднага с Лиса, би трябвало да е гледала него точно от изброените и съпругите

# 305
Какво й е подсказал, освен че я разколеба за соса и се опита да замаже?

# 306
Ами върни се на епизода и последния въпрос ☺ Тя не знаеше и мъцаше, той подсещаше, насочваше и разсъждаваше вместо нея. Гледахме и слушахме основно него, сякаш той е играчът...
Много непрофесионално!

# 307
Момичето не се сеща/не знае кой е Пол Маккартни!?
Съжалявам, но за някои неща още повече и от световна величина, не може да има никакво оправдание!
Такива пропуски в общата култура са индикатор за сериозни празноти, вероятно с чудовищни размери, и то в ключови области от човешкото познание.
Какво и къде дебатира, аз просто не знам.
Нищо лично, но гледайки стила, поведението, включително визията на приятелката й, предполагам че иде реч за някои от хипстърските движения - веганство, феминизъм, LGBT, легализиране на наркотиците, и т.н.

p.s.
Билалов и той да се прави на интересен, цитира думите на Мартин Лутър Кинг като да не казвам какво:
"I had dream"...

# 308

Зависи какви въпроси решат да й пуснат.
Но фактът, че не знае кой е Пол Маккартни на мен лично ми "уби" тръпката, независимо докъде ще стигне.
Какви надежди за нещо голямо може да имаш към човек, който не знае за сър Пол Маккартни??

Е, айде сега.... Чудовищни размери.... Сериозно ли?!
Използвах думата "вероятно", а не че са налице.
За някои неща, още повече и от световна величина,  няма как да се объркаш или да не го знаеш, особено ако претендираш, че си и човек със знания.
Да, човек не може и не е нужно да знае всичко, да не говорим че и в случая Стани Богат половината от въпросите са без почти никаква стойност като тежест, дори не подлежат и на разсъждения чисто като асоциации, хрумки от едно в друго(на база знания), а някак си трябва да налучкаш кой е най-малко безумният отговор, който сценаристите и психолозите са добавили към верния такъв.
Като цяло са често много хитри в това отношение, признал съм ги.
Големи пари току-така лесно се не дават Simple Smile
Днес за радост имаше няколко такива въпроса, които ако си човек със солидни знания, няма как да не отговориш, просто защото бяха благодатни дори и да не знаеш от раз отговора, като навържеш едно-друго някои неща и ще отговориш правилно.

Другото което много ме дразни е, че едва 1/10 от участниците си използва рационално Телефонния Жокер според съвременните стандарти - чрез Google.
То половината секунди минават в четене на въпроса...
Вярно че имаше жокери които успяха да превключат бързо и да помогнат директно, но са рядкост като цяло.
Изгледал съм толкова епизоди, че дали има и 20% които да са успявали да помогнат, останалите 80% или мълчат, или свършват секундите, или казват не знам, или подвеждат и т.н.
Човек на Google, който пише бързо му е цаката, пък каквото ще да става.
С 2-3 ключови думи и каквото такова, понякога съм успявал и като кликна върху изображения да се види верния отговор, варианти има много като цяло.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 23:19 от beremdua

# 309
Подкрепям мнението на beremdua за телефонния жокер. Не зная дали само 20% дават верен отговор, но са доста такива, които се туткат, все едно те са на стола и имат минути време, за да разсъждават и да си приказват с участниика. Участникът започва със "Здравей! +въпроса", Жокерът отговаря "Здравей!", докато тече въпросът и после не е разбрал какво се пита и иска да се повтори. Wink

Момичето ми е някак симпатично, дано стигне по-нагоре и си изиграе добре жокерите.

Мъжът преди нея, на когото телефонния жокер беше Зле, не разбрах кой отговор му каза последно, но ММ твърди, че е било Уелс и като отговорът беше друг, реших, че всъщност водещият е чул, но се направи, че не е чул = помощ. Иначе за мен е гадно така, ако заради самата връзка не се чуе/разбере какво ти отговаря жокерът.

# 310
  • Далечният изток
Извинявай, но момичето е на 21 години. Какви претенции за знания, какви солидни знания, какви 5 лева?!

# 311
  • София
Аз ясно чух Уелс.
Билалов се направи на ударен, защото явно беше грешния отговор.

Иначе знаем сосовете ама не знаем за Пол Маккартни, това е новото поколение...

# 312
Да, жокерът каза Уелс и водещият се направи на ударен.

# 313
  • Далечният изток
Ми аз пък знам кой е Пол Маккартни, а не знам соса.... Е?! От кое поколение съм и какво като съм от друго поколение, като не мога да отговоря на въпроса...

# 314
Ми аз пък знам кой е Пол Маккартни, а не знам соса.... Е?! От кое поколение съм и какво като съм от друго поколение, като не мога да отговоря на въпроса...
+1 Wink
Нищо, че този въпросният сос го правя най-редовно вкъщи (по домашно без зелените, че моите са претенции и не ядат такова) Flushed

За Уелс значи съм била права, приемам го като Помощ от водещия.

Общи условия

Активация на акаунт