Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 224
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Може би просто не знае, че именно той е режисьор на филма, а и въобще може да не знае режисьорите не тези филми
Ако се беше сетила за Копола, можеше да зададе въпроса към приятел по съвсем различен начин - на кой филм е режисьор Копола. Тогава най-вероятно би получила верен отговор.

# 286
  • тук, на мястото си
В началото Казабланка ме препъна, не знаех кой е режисьора, после след жокера беше ясно. Тя явно не се сети, че става въпрос за  Копола.

# 287
В началото Казабланка ме препъна, не знаех кой е режисьора, после след жокера беше ясно. Тя явно не се сети, че става въпрос за  Копола.
Казабланка за мене първа отпадна, преди да осъзная за Франсис - Казабланка е в Мароко, няма как да снимат филм за пустинна област в дъждовен сезон.

Грузия!
Добавям отново - как може да реши някой, че странното звучене на тази дума може да е уелско.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 18:34 от Недоволна

# 288
  • Велико Търново
Въпросът за Сакартвело е идеален именно за този жокер. За жалост обаче не улучи човека. Трябваше да е някой с Гугъл "под ръка". Верният отговор излиза още на Т-то.
'Айде, чао!

Впрочем, и на мен хич не ми беше англозвучащо.

# 289
А, аз знаех отговора за Грузия, преди да видя възможностите. Е, била съм две седмици в Грузия, но странното звучене дори на известни имена на политици - Джугашвили, Саакашвили би трябвало да подскаже.

# 290
  • Велико Търново
Аз обикновено за доста от въпросите проверявам възможността за използване на световната търсачка, без значение знам или не отговорите. В случая не го знаех, де.

# 291
Въпросът за Грузия беше перфектен за гугълване в рамките на 5 секунди. Учудих се, че жокерът не помогна.

# 292
Въпросът за Грузия беше перфектен за гугълване в рамките на 5 секунди. Учудих се, че жокерът не помогна.
Също и за малко логично мислене без жокер. Малта има два официални езика - местния и английския, Уелс не знам да има официален самостоятелен език, част от Обединеното кралство е. Естонците са много близки роднини на финландците, а те наричат страната си Суоми - много различно фонетично звучене от Сакартвело.

# 293
Ееее, много насочва, много помага Билалов!
Симпатично е момичето, но все пак трябва тя сама да играе, не водещият!

# 294
  • тук, на мястото си
Много се учуди Билалов, че момичето знае какво е рънч.

# 295
Това са поколенческите разлики.Знае какво е рънч,от яденето на пици.
Участника  за Грузия,трябваше да се сети по звученето на думата.

# 296
Аз пък за разлика от Билалов, ям пица, даже днес ядох, но без нищо. Мразя каквито и да е сосове и кетчупи.

# 297
Срам не срам и аз не знаех за соса рънч, нищо не слагам на пицата си. Но пък моя 20+ син знаеше Simple Smile Аз пък се сетих за Грузия, та сме наравно Simple Smile

# 298
И аз не го знаех този сос, но го проверих какъв е. Майонеза с бътърмилк, уникално Joy

# 299
  • тук, на мястото си
Съвсем случайно за Нова година научих какво е сос ранч.  Майонеза с кисело мляко, но с модерно поамериканчено име.

Общи условия

Активация на акаунт