Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 203
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Той беше странен с това, че се опитваше да се сети от коя книга е, а първата книга се казва Арсен Люпен - крадецът джентълмен - какво друго очаква да се сети?...
https://chitanka.info/text/2854-arsen-ljupen-kradetsyt-dzhentylmen

# 391
  • София
И Арсен Люпен, и Априлци си бяха лесни въпроси, много глупаво изгаряне.

# 392
Ако на момичето й се бяха паднали въпроса за Арсен Люпен и Априлци, със сигурност щеше да мълчи мигайки на парцали и да почне да гърми жокерите.
Щом не е чувала за сър Пол Маккартни и Грета Гарбо, представете си каква е вероятността да знае Люпен...

п.п.
Момичето имаше жокер ОнП и не го използва, трагедия пълна!
Много се дразня на хора които искат да участват и не си подготвят жокер, който да чака на Google!
Точно за секунди като напишеш и ти излиза кои са животните.

# 393
Билалов пиян ли е или е пушил нещо? Нетипично весел и закачлив.
ахахаха и аз си го помислих

# 394
Добре, де, аз като знам кой е Пол Маккартни, не знаех,че е участвал в анимацията.

# 395
Добре, де, аз като знам кой е Пол Маккартни, не знаех,че е участвал в анимацията.

То ключовото беше героинята Лиса според мен, не Пол Маккартни.

# 396
Доста неприятен вкус остава след днешното предаване! Явно новата вълна на политкоректност и фаворизирането на малцинствата заля и нашата страна!
Толкова очевидно помагане и то на такива елементарни въпроси скоро не бях виждала. А същевременно знаещи участници бяха съсичани и за тях такъв род подсказване не се полагаше!
Не знам какво ни чака в този свят, в който обърканата сексуалност или правилния нюанс на цвета на кожата да ти дава предимство пред далеч по-интелигентни и можещи конкуренти!

# 397
  • Далечният изток
Е как може?! Чакай, сега ще дойде участникът, не му запомних никнейма, да се скара, че ти липсва елементарна обща култура.... И аз това не го знаех. Ами тъпичка съм си, нищо че знаех отговора за Арсен Люпен...

# 398
  • София
Много разочарова Менсата.
Там не се ли предполага, богата обща култура, а той какво, едно голямо нищо. Жалко.

# 399
Тестовете за интелигентност нямат общо с която и да е култура. Интелигентността е потенциал, сама по себе си не е свързана с културата. Има такива тестове из нета (не са автентични и ако го решиш горе-долу добре, ще ти каже, че си супер гений, но може да се види какво представляват въпросите).

Аз бях написала, че много участници са с бедна обща култура, с което исках да кажа, че са с бедна обща култура, а не че са глупави.

# 400
Всъщност не, Менса не предполага никакви знания или обща култура.

# 401
Всъщност не, Менса не предполага никакви знания или обща култура.
И аз се зачудих тоя участник що така го обявиха, а той доста безславно замина. Доста скучен беше.

# 402
Менса предполага високо IQ, т.е. интелигентност, общата култура е ерудираност. Едното е природна даденост, другото натрупани знания и информираност.
Той би се справил добре във въпроси, в които се търси логическо мислене.

Аида, преувеличаваш или кокетничиш 🙂
Да не знаеш подробности от дългия живот на един световно известен човек е съвсем допустимо, обяснимо и простимо, да не знаеш кой е той и с какво е известен - не!

# 403
  • Далечният изток
За трети път ще кажа, че момичето е на 21 години. Нормално да не е чувала за някого, дори и на нас да ни се струва изключително известен.
Току-що питах сина ми, на 23 години е, дали знае кой е Пол Маккартни. Каза - не. Питах го дали е чувал за Бийтълс, каза - е, много ясно... И допълни, ако въпросът е на коя група е член и в отговорите има Бийтълс, ще отговори Бийтълс.

# 404
Моят син също е на 23, но знае кой е Пол Маккартни и Джон Ленън, виж Ринго Стар и Джордж Харисън не беше чувал Simple Smile Но ако си спомняте и феновете на Кание не знаеха кой е, та не е болка за умирачка, че момичето се чудеше. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт