Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 432
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Това съм го пропуснала, но наистина е странно да го мисли - да не смята, че са я избрали с конкурс сред простолюдието?? Като се има предвид, че самият Чарлз не е искал особено много да се жени за нея, а се е преструвал заради волята на семейството си, няма абсолютно никаква логика в предположението, че Даяна е била бедна учителка.

# 541
  • Пловдив
Благородническо, не означава непременно богато. Има и бедни благородници, и фалирали такива. А дамата каза, че е била от бедно, макар и благородно и аристократично.

# 542
Ами точно, че не й е било бедно семейството и това е известно.

# 543
Не е било и богато! А и тя като щерка в не особено богат род, не е била финансово обезпечена. Знаете, в английските благороднически фамилии и до ден днешен е валидно правото на първородния син! И мъжът наследник. Пък жените - кучета ги яли 🙂
И в художествената литература има много по темата. И филмирани са много от тези произведения...
Да не си момиче в пообедняло английско аристократично семейство с починал баща! Чакаш на милостта на брат си (ако го имаш!), а не се знае той колко е милостив, дори и да има фин. възможности. И търсиш богат мъж! Който тя си е намерила 😉
Но иначе, да, съгласна съм с възражението ви! Чак пък много бедно и много работливо девойче Даяна не е!

# 544
И за Кейт по едно време се говореше, че била обикновена, после стана известен фактът, че баща й е мултимилионер и крупен бизнесмен.

# 545
  • Пловдив
Хората, които ходят публика, работят това - по предавания, статисти в сериали - познах няколко от "разхождащите се по коридорите лекари и сестри " от Откраднат живот Joy Доста или са пенсионери, или си имат и друга работа и това го правят в свободното си време - веднъж си говорих с една професионална статистка от ОЖ, която беше доста разговорлива Joy
Сигурно е така и това е нормално, само че много ниско заплащане за 8 или 10 часа, минималната заплата по трудов договор към момента е 3,92 на час, тук би следвало да е сравнимо, нищо, че не сключват трудов договор. Вярно е, че само седиш и гледаш, но пак си е ангажимент.
Може би е интересно за един път, колкото да видиш какво е.
Е, или ако си съвсем без работа и доходи, разбира се, тогава ясно.

# 546
Има толкова много пенсионери, които продават цветя или друго от градината си на улицата и по цял ден мръзнат....  все едно не сте от тази държава. Със сигурност е по-добре да са там, а съм сигурна, че мнозина го правят за социализацията повече отколкото за пари. Нищо че в една друга тема обясняваха как на 70-75 години пенсионерите ходели на рок концерт или дискотека, а не готвели, в никакъв случай не ходели в библиотека, защото имало таблети и т.н. И това съвсем не го писа млад човек и съвсем не на шега.

# 547
Аз бих отишла за един път, но е много вероятно да ми писне да седя 8 часа... А и ми се струва, че преди 10-тина години, когато аз бях все още студентка, даваха същите пари. Като се има предвид инфлацията, би трябвало да дават поне едни 50 лева на ден.

# 548
За бг пенсионерите ли е ставало въпрос?
Не че не познавам двама такива, но не са мнозинство.

Много ми стана змийско в тази тема. Дамата от снощи направи доста добра игра, имаше разнопосочни знания, използва логическо мислене на въпроси, чиито отговори не знаеше, но пак се намери някой да я зачекне за нещо.

# 549
На мен също вече ми дотегна да чета в темата. То критики към водещ, към участници, търсене на теле под вола, ама каква била публиката, некоректни въпроси, пък смятане на проценти и дроби, конспирации как нагаждали въпросите спрямо участника, пък три страници какво е "калинка" на руски...
Абе, хора, това е шоу. Забавлявайте се, докато гледате, какво чепкате и само кусури търсите...

# 550
Да, много е досадно. Всички знаем, че е шоу. Каквото-такова. Ако някой може да отнесе някой лев, халал да му е.
То ще кажеш, че всичко е на живот и смърт. Ма, не давали повече пари. Ми, не дават. И кво. Колкото дават - толкоз. Милионер от предавания никой не е станал. Манипулирано, дъра-бъра. Е, вие от небето ли падате. Разбира се, че е манипулирано. И какво от това. Ако имаш късмет, ще стигнеш донякъде. И ще вземеш някой лев. Това са предавания за релакс и опция за някоя и друга стотинка. Голям разбор, голямо чудо.
Пп Работете и влагайте знанията си в работата, не чакайте на предавания.

# 551
Принципно да - относно шоу предимно, и то в България е така. Който е бил малко от малко в такива среди е наясно ( аз бях ).
Сега гъдела ( и може би тормоза ) който изживяваме някои хора, е че може би ни се иска този формат да е по-малко шоу, а повече интелектуално и културо-научно? състезание, а не целба на въпроси от усреднени общообразователни тестове.
Фактически има шансове да бъде много добро предаване, но изглежда че има някакви фактори, спънки, които го провалят засега.

# 552
Никакви шансове няма. Продукцията трябва да печели, не участниците. Печалбата на участниците е в графа "разходи" и толкоз.

# 553
  • Пловдив
Цитат
То ще кажеш, че всичко е на живот и смърт. Ма, не давали повече пари. Ми, не дават. И кво. Колкото дават - толкоз. Милионер от предавания никой не е станал.
...
Пп Работете и влагайте знанията си в работата, не чакайте на предавания.
Какви проникновени поучителни изводи само!
Аз работя и нямам претенции към "Стани богат". Коментирах само, че ако "това работиш" - публика и статист, ще ти е доста трудно да се издържаш.

# 554
Ирония?!

Общи условия

Активация на акаунт