Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 247
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Е поне тук е лесно - детски.

# 586
# 587
Ако искате да знаете, аз за брутализма научих в този форум. Simple Smile Ама не сега,а от някаква тема в раздел дом ли беше, май нещо за имотите беше.

Ауууу, как се обърка дамата за Игрите на калмари!

# 588
Разсъждението за Светкавицата е глупаво, защото като бях малка също имаше сериал Светкавицата и актьорите бяха други.

# 589
  • Пловдив
Браво на младежа! Аз щях да се чудя между Вавилон 5 и Стар трек, защото и във Вавилон 5 имаше доста и то възрастни персонажи.

# 590
  • Велико Търново
Така и не съм гледала Игра на калмари и не знаех верния отговор. Чела съм тук-таме мнения и независимо, че повечето са хвалебствени, не съм много сигурна дали искам да го гледам. По-скоро не.
За актьора от Стар трек бях абсолютно сигурна обаче. Когато се случи, беше в новините няколко дни.

# 591
Разсъждението за Светкавицата е глупаво, защото като бях малка също имаше сериал Светкавицата и актьорите бяха други.

Актьорът, който играе бащата на Бари/Джей Гарик в новата Светкавица е актьорът, който играе Бари Алън в първия сериал от 90-та Simple Smile

Иначе "дъртите" знаем кой е Шатнър, а и не само. Simple Smile

# 592
Обаче когато сериалът нашумя, даваха по всички новини, че различни групи по света играят игрите от него (включително разни консервативни арабки ги играеха).
И после седмици наред излизаха новини, че имало проблеми в някои училища заради тези активности и много директори ги забранили.

Аз си знам кой е капитан Кърк и кой е Шатнър. Все едно някой да ме пита кой е Марк Хамил. В този въпрос нямах нужда от логика, само посочих, че неговата беше грешна.

# 593
За пръв път чувам за този сериал.
Но тя, след като го знае и дори са обсъждали дали и кога да го гледат, не знае ли какъв е сюжетът на филма?
Странно ми е някак.

# 594
Много нашумя този сериал. С моя мъж се чудихме дали да го гледаме и точно защото прочетохме за какво става въпрос се отказахме, не ни се гледа подобно нещо. Но пък така знаех отговора, нищо че не сме го гледали.

# 595
  • София

Стани богат - 08.02.2022

# 596
Чудя се на нервите и спокойствието на Билалов в присъствието на толкова глупав участник , като последната участничка.

# 597
  • Пловдив
Чудя се на нервите и спокойствието на Билалов в присъствието на толкова глупав участник , като последната участничка.
Не знам дали е от глупост или пълно спичане. Някои хора не издържат на напрежението от снимането.

# 598
Блондинка е! Joy Какво се чудите...Laughing

# 599
Това ли наричаме глупав участник? И то когато сме гледали вече няколко изцепки като сатурнов пейзаж и слънчева соната, а тях ги е изтърпял с усмивка, че даже се уби да им подсказва.

Общи условия

Активация на акаунт