Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 35 198
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Последният участник, с който завърши епизода, ми се струва с потенциал. Ще го видим как ще е утре.

Калмарите не съм ги гледала, но толкова се шумя около сериала, че бях разбрала, че става въпрос за детски игри.

# 601
  • Далечният изток
Ох, как ми се иска да видя в предаването някои от тук пишещите...

# 602
Яд ме е за първото момче! Кофти въпрос му се падна. Не, че беше чак толкова труден! А и Билалов се опита да му подскаже с примера за нашите таблоиди, дето той уж бил виждал... Но то кой ли още чете вестници днес!?
Жалко, имаше потенциал, според мен.

Е, какво ще ни гледаш 😂 Още по-зле ще бъдем сигурно 😉
Но пък не сме отишли да печелим или се доказваме там, така че можем колкото искаме да се перчим тук 😜

# 603
  • Пловдив
Ох, как ми се иска да видя в предаването някои от тук пишещите...
Те като знаят какво става в темата няма да си признаят. 🤣🤣🤣 Току виж някой видял бримка на чорапа им.

# 604
  • тук, на мястото си
Жената беше много притеснена.
Дано утре вечер се паднат по-лесни въпроси на последното момче. Голям симпатяга е!

# 605
Въпросът за таблоидите е много труден,ако не сте разглеждали британски вестници. Аз знаех отговора само защото през далечните 80-те години на Слънчака нашата приятелска компания се запозна със семейство англичани,от което мъжът ми подари английски вестник баш таблоид - Нюз оф дъ уърлд или нещо подобно се казваше. На втората,пардон на третата страница имаше полуголо момиче.

# 606
  • Велико Търново
Чудя се на нервите и спокойствието на Билалов в присъствието на толкова глупав участник , като последната участничка.
Чудя се как на едро и нашироко се раздават подобни квалификации за хората. И кому е нужно всъщност?

# 607
И според мен беше притеснена жената.
А първият участник не знае какво е таблоид - каза, че бил ежедневник. Има разлика между вестник от типа на "24 часа" и такъв от типа на "Уикенд".

# 608
Проблемът с таблоидите беше, че момчето не знаеше какво е таблоид, каза ежедневник. А едно от нещата, характерни до не много отдавна /и тук/ бяха точно малко или много "голи" снимки. В интерес на истината, в този момент и синът ми беше у нас /на приблизителни години/ и той каза, о, аз вестници не чета....

# 609
Участничката днес беше много притеснена.Чак не се сети за Партенона.Може би трябва да им правят някакви стрес тестове.
Повечето не могат да се успокоят и ще си гледаме въпроси до 1500 лв.

# 610
На мен ми е интересно защо вече не публикуват. Протест на феминистки организации?Билалов можеше да каже. Ако знае.

# 611
  • Велико Търново
Таблоид по принцип не е ли формат на вестник? В този смисъл и 24 часа, и Уикенд са все таблоиди. А напоследък май 24 часа и като съдържание се доближава до това, което популярно се разбира под "таблоид". Те даже и т.нар. "сериозни" вестници имаха периоди, в които едни не особено облечени момичета "показваха" времето Laughing

# 612
  • Пловдив
Това меме виждали ли сте го.

# 613
  • София
Момичето беше доста притеснено, жалко, че отпадна на толкова лесен въпрос. Но явно не е следи и новини, защото на този въпрос може да се отговори и без да се е гледал сериала.

Яд ме и за букито, аз лично не знаех директно отговора, но щях да стрелям с голи момичета, защото сега нали сме в някаква нова ера на феминизъм и 100% е имало забележки, че това е проява на лош бял сексизъм.

А това последното момче ми се вижда с потенциал, успех утре. Шатнър го знам много добре, той явно просто налучка, а и е смел по всичко излежда.

# 614
Аз пък сефте го чувам този сериал..

А който очаква брокер на недвижими имоти да познава архитектурните стилове, явно отдавна не е имал вземане-даване с такъв "специалист" 😁
На един оглед наскоро попитах коя година е сградата, брокерът вдигна раменете и после каза, че надали някой знае 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт