Избор на вино # 2

• 55 986
  • 658
  •   2
Отговори
# 330
  • In transit
В момента сме основно на домашно червено вино, но миналата седмица открих това вино. Гевюрцтраминер на Вила Юстина. Чудесно бяло вино, свежо, усеща се съвсем лека газировка, богат плодов аромат. В момента е на промоция във фрийшопа на Морска гара.

# 331
  • София
Здравейте!
По празниците ми се иска да опитаме нещо ново. Ще препоръчате ли някакво червено българско вино? Предпочитам да не е тежко.

# 332
Здравейте!
По празниците ми се иска да опитаме нещо ново. Ще препоръчате ли някакво червено българско вино? Предпочитам да не е тежко.
Днес привършихме една бутилка Малбек на Мидалидаре. Може би най-доброто им вино, което сз съм опитвала. Има силно изразен плодов аромат, но и една идея по-силна киселинност. За мен идеално се комбинира и с десерти. И разбира се - не е тежко Blush
https://shop.midalidare.bg/p/15/Grand-Vintage-Malbec-Regular.html

# 333
На Вила Юстина - https://villayustina.com/magazin/villa-yustina-line/villa-yustina-rouge/ също е добро;
На Мидалидаре със сигурност ще опитам препоръчаното от bebitta, опитвали сме това https://midalidare.bg/page/49/Midalidare-Merlot-&-Cabernet-Franc.html и също ни хареса.
Иначе скоро в La Maison De Katarzyna Wine & Tapas взехме това https://katarzyna.bg/en/portfolio/items/the-estate-merlot/ и е наистина много приятно за зимните дни с подходящото мезе.

Светли празници Wine Glass

# 334
Пускам въпроса и в таи тема  , предполагам ще има някой информация .
Поръчахме  в едно заведение едно  вино MEZZEK Merlot но имаше и други на MEZZEK на листа . Знаете ли къде в София се намира вино MEZZEK може да се купи.

# 335
Мезек на Катаржина би трябвало да го има на много места. Потърси го в магазините за вино, в хипер- и супермаркетите.

# 336
Почти навсякъде го има - Билла, Кауфланд, Аванти, Каса вино и в малките магазинчета по кварталите съм ги намирала.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 10:32 от Реа

# 337
Поръчахме  в едно заведение едно  вино MEZZEK Merlot но имаше и други на MEZZEK на листа . Знаете ли къде в София се намира вино MEZZEK може да се купи.
Аванти и големите вериги

# 338
  • Sofia
MEZZEK вина има в Билла, Фантастико и вероятно в други големи/ по малки вериги магазини. Но аз съм взимала от тези два магазина...и смятам, че е в постоянния асортимент на предлагани вина.

# 339
Фантастико и Кауфланд.
Може също и във Т маркет и Билла да проверите.
Ние купуваме мезек и мога да кажа, че е хубаво виното на прилични пари

# 340
  • София

bella-ciao - Ако са Ви харесали вината от линията Mezzek, на Катаржина,  моя съвет е да потърсите същите вина от линията им Cheval De Katarzyna - за моя вкус, вината от нея са по-рафинири и с повече дълбочина, а ценово не стоят по-скъпи. Ето за пример как изглежда: Cheval De Katarzyna Merlot
Скрит текст:

В интерес на истината, в Касавино съм виждал и вина на Изба Мезек, които нямат общо с Катаржиа, но едва ли визирате тях. Изгеждат така:
Скрит текст:

Желая на всички весело посрещане нова година, здраве и късмет през 2024г, да е пълна с много поводи за щасливи наздравици, а в чашите да се лее хубаво вино. Wine Glass

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 09:41 от Deetron

# 341
Ще погледна. Мерси. Аз не съм намерила време да обиколя за вино до сега по празниците. Защото ние си имахме за празниците заредени. Сега вече ще поогледам.

# 342
Това беше много добро!

# 343
За много години на всички.

Както се казва, живота е кратък, купете си хубавото вино!

# 344
За много години на всички.

Както се казва, живота е кратък, купете си хубавото вино!
И хубава кола Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт