Пазаруване от Лили Дрогериe

• 30 331
  • 172
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми дойде всичко, но нямах ни каталог,ни кирлива мостра на крем, никакви подаръци Simple Smile

# 136
  • София
На мен ми дойде всичко, но нямах ни каталог,ни кирлива мостра на крем, никакви подаръци Simple Smile
Моята поръчка беше за над 500лв. мостра, нямаше Mr. Green

# 137
Аз имах 2 мостри.

# 138
Simple Smile Как над 500, аз исках да нахвърлям още, но ... , спрях се на 335 и пак ми е терсене - дъщеря ми каза, че съм луда, тя нямало да надхвърли 100 лв., да, ама на думи,  основно и преобладаващо поръчвах за нея и за баща й, но накрая аз ще съм лудата. Имам доста бои , ножчета Жилет, кремове за бръснене, козметика за коса и за тяло, мицеларни, няколко от изгодните подаръчни комплекти, декоративна козметика не за мен, продукти за лич.хигиена...Все неща, дето така или иначе се купуват, защото се ползват всеки ден.
ПП
Поръчах био балсам и шампоан на Сиберика, имате ли опит с техни продукти?

Моята поръчка не е обработена, пусната е петък късен следобед.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 15:39 от *Камея

# 139
Аз имам този душ гел, нормален продукт като другите душ гелове:

# 140
  • Бургас
500 лв са много наистина,но честно казано ножчета за бръснене,душ гелове,мицеларни води, шампоан,балсам,крем за лице...се ползват (почти) ежедневно.
Нормално е да се позапаси човек.
Аз също на супер цени си купувам продукти,които харесвам и знам,че ще влязат в употреба.

# 141
Не съм ползвала още кода за 50%. Миналия месец пълних кошницата и реших,че ще изчакам да излязат от промоция неща,да позаредят други. Сега се чудя какви продукти си струва да се поръчат всъщност.. Май всичко е с по-високи цени от ДМ..

# 142
Днес получавам пратката с кода, надявам се, че всичко е наред. Поръчах много дермокозметика и скъпи продукти, за да си струва кода.

# 143
И аз поръчах предимно дермокозметика. Е, не съм се изхвърляла, само каквото ми трябваше. Миналата седмица ми дойде пратката, всичко беше ОК. Имах и един кашон с битовизми Trollface + една мостричка на някакъв шампоан. Направи ми впечатление, че не можах да поръчам повече от 1 продукт от дадени артикули...
Скрит текст:

# 144
Аз поръчвах по 3 броя от продукт.
Вчера Алтея Органик имаха 30% отстъпка на козметика за лице, поръчах си от разкошните им кремове за лице на много добри цени, направо ме хвана яд, че напоръчвах кремове от Лили.

# 145
От 4.03 следобед пусната чак днес дойде, в понеделник са ме търсили, за да ми кажат, че едни кристали за коса били изчерпани и само заради това ме забавиха. Сякаш заради един липсващ се отменя цяла поръчка за над 300 и то с код, който ще загубя.
Битови неща са ми, козметика за тяло, коса, лич.хигиена, декоративна и един кит, т.е. моп.

Дермокозметика за тяло си взех от Емаг заради по-изгодните цени в сравнение с тези в Лили и то с код -  Uriage  Bioderma и др.

Тези кодове, които получихме за компенсация, дали стават без проблем в чужд профил или ако се преотстъпят, трябва и профил да преотстъпиш временно???

# 146
Аз също бях поръчала дермокозметика,всичко беше дошло без липси и без подаръци Joy въпреки сумата. Докато оформяха поръчката, емаг отнесоха голяма поръчка ...бързо и евтино си взех нещата от там, поради което няма да поръчвам вече от Лили дори и с код.
Но пък пробвах коментираното Доори и ми допада.

# 147
Аз също бях поръчала дермокозметика,всичко беше дошло без липси и без подаръци Joy въпреки сумата. Докато оформяха поръчката, емаг отнесоха голяма поръчка ...бързо и евтино си взех нещата от там, поради което няма да поръчвам вече от Лили дори и с код.
Но пък пробвах коментираното Доори и ми допада.
И аз не бих повторила онлайн от там. Липсваха бройки, без обяснение, забавиха се много и нямаше дори някакво извинение. Само на място ще пазарувам.

# 148
Аз да питам нещо. И аз най сетне се наканих да използвам 50-то % , и то защото с една приятелка се комбинирахме. В събота пуснах поръчката, но в неделя естествено се сетих, че искам още нещо. Има ли как да го добавя в поръчката ?

# 149
  • Бургас
Аз да питам нещо. И аз най сетне се наканих да използвам 50-то % , и то защото с една приятелка се комбинирахме. В събота пуснах поръчката, но в неделя естествено се сетих, че искам още нещо. Има ли как да го добавя в поръчката ?
Да,звъннете им по телефона,казвате номера на поръчката и че искате редакция.
Обаче от опит казвам-дава свободно,не вдигат с часове...
На мейли изобщо не ми отговориха и си е загуба на време да им се пише.

Общи условия

Активация на акаунт