Пролет се задава, юлчето във мене шава - Термин Юли 2022 - тема 3

• 43 374
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
С много мъка в душата трябва да ви кажа, че ще трябва да напусна темата ви. На 7ми след цял ден подмятане по болници, поради цялата ковидиотия, лекарска немърливост, мързел, незаинтересованост и не знам още какво да кажа, загубих бебето, а за малко и собствения си живот. Оставиха ме 12 часа почти в страшни мъки, родих на пейка в ковид кабинет. Мога книга да напиша какво изживях и какво ми причиниха, но първо съм решила да ги съсипя от жалби, проверки, медии, само да изляза от тук. Бъдете здрави и вие и бебоците, лека бременност на всички.
Миличка,много съжалявам за загубата,това е кошмар,кураж,скоро да гушкаш здраво бебче!❤️

# 526
Didi_Bidi, много съжалявам за загубата ти и това, което си изживяла. Бъдете силни с човека до теб, а чудото ще се случи❤️Търси си правата и изобщо не оставяй нещата така.

# 527
Съболезнования и от мен Heart бъди силна!

# 528
Съжалявам , че си преживяла тази мъка и то по този несправедлив и кошмарен начин! Бъдете силни до колкото е възможно с човека до теб и напълно те подкрепям за споделянето в медиите.Крайно време е некадърните с цялата си бумащина да поемат последствията и нещо да се промени. Прегръдки!

# 529
Диди, съболезнования и от мен...Съжалявам за загубата ти! Пожелавам ти успех в съсипването на тези, които не са ти помогнали в този важен момент!

# 530
О, Диди, била си в ада! Кураж и сила! Знам, че може да звучи като клише, още повече, когато мъката е така прясна, но всичко отминава!

# 531
Много, много съжалявам за загубата ти, Диди! Нека Господ ти даде сила да преодолееш болката!

# 532
Didi_Bidi, Искрени съболезнования. Дано намериш сили да се съвземеш бързо и воля да накажеш виновниците! Дано щастието почука скоро пак на твоята врата и всичко това остане само лош спомен!

# 533

Трябва ли да чакам още нещо да излезе,или в общи линии това е микробиологията?

#Didi_Bidi Мило момиче,желая ти да бъдеш силна! Думите са излишни!

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 14:46 от Shu34

# 534
Много съжалявам за загубата ти! Намираш добър адвокат и започваш да ги съдиш, това е меко казано абсурдна ситуация! Желая ти бързо възстановяване!

# 535
С много мъка в душата трябва да ви кажа, че ще трябва да напусна темата ви. На 7ми след цял ден подмятане по болници, поради цялата ковидиотия, лекарска немърливост, мързел, незаинтересованост и не знам още какво да кажа, загубих бебето, а за малко и собствения си живот. Оставиха ме 12 часа почти в страшни мъки, родих на пейка в ковид кабинет. Мога книга да напиша какво изживях и какво ми причиниха, но първо съм решила да ги съсипя от жалби, проверки, медии, само да изляза от тук. Бъдете здрави и вие и бебоците, лека бременност на всички.
Моите най-искрени съболезнования! В такъв момент думите са излишни... Бори се за справедливостта и в никакъв случай не се отказвай! Всеки, който е отговорен за това нещастие трябва да си понесе последиците! Трябва да се сложи край на без отговорността и погубените животи!
Бъдете силни и заедно предодолейте тази мъка! Вярвам и ти желая съвсем скоро да имаш живо и здраво бебенце! Амин! Нека Господ бъде с теб! ❤️

# 536
  • София
И аз много съжалявам, Didi Bidi! Не знам какво да кажа, бъди силна и дано заедно с мъжа ти го преживеете и да не се отказвате. Направо ги разсипи от жалби и проверки, много ми е тъжно че все още има такива случаи, а сме 21 век за бога. Дано си получат наказанието ако не тук - горе, той гледа.

# 537
Didi Bidi, съжалявам много за загубата ти, не искам и да си представям какво изживяваш в момнета! От сърце ти желая бързо да се възстановиш и да преминеш през всичко тово. Много сила и вяра и нека Господ те дари скоро с жива и здрава рожба! ❤

# 538
Didi Bidi, искрено съжалявам за загубата ви!
Кураж и сили и пожелавам след тежкото преживяване съвсем скоро да последва голяма радост в семейството ви.

# 539
  • варна
Didi Bidi много съжалявам за загубата ви. Бъди силна и кураж!

Общи условия

Активация на акаунт