Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 391
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Пренасочването на пратки от хм не беше ли безплатно? Щото ако не е просто няма да я взема и ще пусна нова с кода за 15%. Да се набутам с отстъпката преглътнах, ама и с пренасочване да се набутам ще имат да вземат.

# 136
Пренасочването е безплатно, но вчера един куриер ми обясняваше по телефона как съм щяла да платя около 4лв за пренасочване до офис...Е, казах му, че е в грешка и не ми минават такива, каза добре и толкоз. Явно е когато мине номера, затова си казвайте по телефона,че няма такса пренасочване, да не се правят на луди.

# 137
За НМ е безплатно. Няма да давате никакви пари!

# 138
Аз пренасочвах от линка, който беше в ел. пощата ми. Имах си и скрийшот за сумата за доставка, която дължа (т.е., че не дължа такса за пренасочване). Може би не всички куриери са наясно...

# 139
  • have faith and be patient ..
Нощница...денница...той Боби Манекена няма да направи разлика...Joy

😂😂😂😂😂😂😂
Поръчах едни кецове на хлапето,нали биват детските .Никога не съм й купувала нисък клас обувки,защото крачето расте ,не заради друго.Но пък видях едно хлапе на площадката с такива и много ми харесаха .

Я ги покажи, аз моите ги порастих с кецове, боти, ботуши, сандали, чехли, обувки с токче и балеринки от хм Simple Smile

# 140
Странно това "ако мине номера"  - според мен може и да не си знаят тарифите -. значи, аз имах поръчка не от ХМ, но с Еконт и от доставчика ми бяха оплескали адреса - гледам на друго място го запрашили - и да, вкарах си правилния адрес по линка.    После звъннах в Еконт да потвърдя - и дамата също не знаеше има ли такса, но потвърди новия адрес.   Е, нямаше такса за това пренасочване - което хич не е по моя вина де - не знам къде щяха да ми мотаят пратката.

А, между другото Спиди имат такса за пренасочване, ако е в друг град - и то не беше малка - някъде ок 10 лв платих по празниците.

Аз пренасочвах от линка, който беше в ел. пощата ми. Имах си и скрийшот за сумата за доставка, която дължа (т.е., че не дължа такса за пренасочване). Може би не всички куриери са наясно...

# 141
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0964836001.html
Ей тия са,малко са й големи,но тъкмо за март ще станат.

# 142
От линка, който беше в електронната ми поща (писмо от Еконт) си се отваряше табличка с тарифите за различните услуги. Не помня дали за моето пренасочване трябваше да има такса или не, обаче нищо не ми начислиха така. Т. е. автоматично си стана и не съм разговаряла по телефона с никого.

# 143
Ами може и да ви е странно, че казах ако мине номера, ама си е баш така. На моя позната й начислиха такса за пренасочване към офис на Еконт точно за пратка на НМ. Как така не знаят интересно, като това им е работата. Вече два или три пъти по телефона ми се случва куриер да ме предупреждава за такава такса и като му кажа, че НМ нямат, казва ами добре. А аз знам, че нямат, защото още като въведоха такива такси, звъннах и питах служител на НМ по телефона. Та така...

# 144
  • София
Вчера ми беше точно от ония дни, пълни с проблеми, защото определени хора не знаят как да вършат собствената си работа. 🤦‍♀️
Та не ги оправдавам, но е напълно невъзможно да не знаят. 🙄

# 145
  • have faith and be patient ..
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0964836001.html
Ей тия са,малко са й големи,но тъкмо за март ще станат.

Имали сме кецове от брезент от хм, не такъв модел,  доста са здрави - пера в пералня, суша на слънце и са като нови, без разлепено или скъсано

# 146
Вчера си взех блузките от офис, защото в петък нямах възможност и да дам отзив.
Тази блуза много добра и за цената си е супер. Много хубава материя, приятна и изобщо съм очарована, само...да не ми беше малка. Поръчах С, защото само това имаше и ми теснее на дупето. Ако после пуснат за тази цена ще взема М.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0998943007.html
Тази също съм много доволна, взех М, там пък само това имаше и издебнах. Много добре стои, можеше малко по-дълга да е, но...доволна съм и от двете много.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1012736003.html

# 147
Като гледам втората какъв голям подгъв има, автоматично може да се удължи и да стане добре.
А за първата не видя ли, че дори тази пръчковидна моделка е с М?
Харесват ми тези десени.

# 148
Видях номера, но и видях колко е широка, а нали е уголемена я дават.. то и нямаше друг размер де. После пуснаха М, ама бях поръчала. Еми нищо, трябва и без това да отслабвам уж, иначе си заслужава и много хубава материя е, а цената си е направо..супер.

# 149
Аз да кажа, че поръчах тази рокля номер 0976168002 с 20% намалението и… е ужасно бабешка. Май само на XS/S евентуално би стояла добре. Уголемена е, аз поръчах М и бременна влизам вътре без проблем, а иначе съм по-скоро L.
Ще пътува наобратно…

Общи условия

Активация на акаунт