Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 385
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Фани,няма тема в която да не ме накараш да се засмея.Голям сладур си!
+1!😃
А може би не ти пращат кодове, защото и без тях поръчваш...🙂🤔 Такива рокли-нощници имат нужда и от някакво халатче за отгоре...😜
Дева, якето ти е супер! Още по-хубаво е на снимките, ама и ти си с манекенски размери🤩 Блузата, която се вижда, също изглежда много интересна и с хубав цвят...

# 121
Фани, ти дай линк да го видя тва парео, на Приморско като идем, да гледам по терасите и когИ го видя, да ти метна Grinning

# 122
То това нощница, не е парео, Тете. Ми малко съм наддала и викам нещо лятно по-така, ама то хич не е така.
 Аз си имам такива с халатче, ама..за жегите и уж да ги видя.
Долче, ама тази година нищо не съм поръчвала толкова, само гащи, чорапи и един пуловер и яке сега за мен. Миналата по това време доста похарчих и понакупих, ама имаше избор и добро намаление.
Остават ми две блузи, ама и от тях нищо по-така не очаквам, но..
С тези цени и както няма кодове за Фани съм им обидена.

# 123
Нощница...денница...той Боби Манекена няма да направи разлика...Joy

На мен ми подхвърлили един талон с код, пощальонът го оставил по етажите там на работа...но кой знае за кой профайл е...та го хвърлих...

# 124
Нямам код аз. То не ми и трябва, щом отрязаха талоните за дрехи. Imp
Фани е много забавна, радвам ѝ се винаги! Kissing Heart
Няма да казвам колко пъти се зарича, че спира с поръчките, и накрая пак избухва! Joy

# 125
  • Варна
Не бях поръчвала от сто години, не бях и влизала в сайта, нито в темата. Гледам едни гащи от сума време и в понеделник реших да ги поръчам заради безплатната доставка. Преди това прерових трите пощи за код - няма. И във вторник пратили гадовете, сякаш ме следят. Няма да отказвам поръчката, че е грехота за три лева куриери да мъкнат напред-назад пратки, ноооо.. сега се чудя как да го оползотворя, че декември изгоря един, просто нищо не ми харесва напоследък.

# 126
Дева, ама като питаш де е Фани и аз се покажа да се обадя, после гледам разни линкчета и око да метна, после се загледам и те така ...
Тете, ето линка за "пареото-нощница")) Обаче я взех за 18лв да пиша, то и толкова не заслужава, ама..И сега съм нещастна, щото с това нещо Боби Манекена няма как да ме забележи и оцени колко и да се моткам по терасите в Приморско((
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1031992003.html

# 127
  • Варна
Оф, и още една простотия. Пуснала съм доставка до работа, но преди малко шефката ме информира, че утре ще съм на друг обект. Как е най-добре да пренасоча, има ли опция от сайта на Еконт (виждам товарителницата, в София е, значи утре ще е тук) или да се чуя утре с куриера, когато ми пратят телефона му (обикновено получавам мейл или смс с име и телефон на куриера, който ще достави пратката).

# 128
Като ти звънне да пита там ли си, кажи не и отложи за следващ ден.
Шефката що не я получи, не ще ли Grinning

# 129
  • Варна
Няма да съм там поне до края на другата седмица... И шефката не е там, сама съм принципно, няма кой да я вземе вместо мен.

# 130
Тогава го помоли да я остави в удобен за теб офис..на следващия ден ще си я вземеш от там.
На спиди е удобно пренасочването до друг адрес , но на еконт не ми е удобно и френдли.

# 131
Много лесно ми беше пренасочването с Еконт до удобен офис. Но тогава имаше безплатна доставка. Иначе заплаща ли се?

# 132
С Еконт май има за 2.60 пренасочване за другия ден или да си запишеш час, нещо такова. Един вид май е нова услуга. Може да попита куриера за това и ако е седмица някъде да я насочи натам за определен ден дали може и колко ще струва. Не пречи да попита, но има такова нещо вече.

# 133
По спомени, за отлагане на деня не се плаща. Само, ако искаш доставката да е в определен час...

# 134
Нощница...денница...той Боби Манекена няма да направи разлика...Joy

😂😂😂😂😂😂😂
Поръчах едни кецове на хлапето,нали биват детските .Никога не съм й купувала нисък клас обувки,защото крачето расте ,не заради друго.Но пък видях едно хлапе на площадката с такива и много ми харесаха .

Общи условия

Активация на акаунт