Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 426
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • Popovo
Привет!
Някой да има свободен талон от върнати дрехи, който няма да ползва?
Спално бельо харесах, пък дори с 15% скъпичко излиза.
От малък град съм и няма къде да върна дрешки, за съжаление.

# 256
Май вече кодовете за 10 процента за нов профил НЕ хващат... Сега пробвах и не става. Явно с новата лоялна програма, край на многото профили.

# 257
Супер, добре че казахте за hm15, хвана ми и на намален артикул.

# 258
Не знам какво става с този сайт...Исках да разгледам намалените долнища и панталони за момичета...Щом опитах да въведа филтър за това, при всеки опит да разгледам надолу (докосване на екрана на телефона) се появява това:

# 259
Само за поръчки след 15.02 ще начислява точки за отзив. .. Като точки ще се начисляват след 30дни , когато изтече срока за връщане , така ми отговориха поне 🤷🏻♀ Ще видим. Чакам и Аз поръчка Simple Smile

# 260
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0937446001.html  интересува ме дължината на полата,ще съм благодарна ,ако някой сподели.

# 261
И аз загледах такава в детското, но ми се вижда къса, а и с този набор вероятно ще се вдига нагоре.

# 262
  • Варна
Някой има ли я?
Чудя се уголемена ли е или да си поръчам моя размер?

# 263
Мисля две дънкови рокли съм поръчвала и все бяха уголемени. А тази си и изглежда такава.

Някой има ли вече резултат относно уведомяването при наличие на продукт?

# 264
За едни кецове искам уведомяване, но те са изчерпани отдавна и не ми се вярва да има резултат.

# 265
На мен ми пращаха уведомяване за наличност - единият път дори беше налично наистина, като проверих артикула скоро след получаването на мейла.

# 266
Мен не ме информираха обаче, сама го направих.
Ей този комплект исках да взема с един от двата кода за 15%, обаче нямаше р-р. Сега проверих и има 56, макар и с предупреждение, че са останали само няколко бройки. Може и за това да не ми изпратиха мейл, знам ли.
Добре, че поне един зелен талон изрових, че така на реална цена ми е доскомфортно да пазарувам Joy

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0981900010.html

# 267
Защо като отида на "момичета" ми дава само размери до 140 см? Преди години помня, че имаше опция от 0 до 7-8 г и нещо като 8-14 г? 🤔 Дъщеря ми е със сигурност поне 145-146 см, 10 г...при дамските дрехи ли да гледам за нея? И постоянно ми забива този сайт...🙄

# 268
Задай филтър по размер, Долче.
Просто някои модели са само до 140.

# 269
Като опитам да задам филтър с размер ми се отваря прозорец и  и блокира почти целия екран...А и искам да гледам повече от един размер, че с тая оувърсайз мода...Малката хем иска висока талия, хем широчина...

Общи условия

Активация на акаунт