Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 430
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Обновяват сайта, току-виж ни готвят намаление, че гледам доста сайтове тръбят за такова на 22.02.2022.

# 271
Да, в икея пуснаха 22% от следваща покупка, ако купиш днес..
Сигурно и тук ще има нещо..

# 272
Ааа! Намаление, а дано!!! Да вдим 😊
Пролетно ми е в душата вече и ми се иска да ди взема малко свежи дрешки, нищо, че съм бременна.
Минавам също да похваля тези рокли за бременни от H&M. Днес ги получих. Страхотни са! Памук, модел и дължина супер сладки, могат и с тениска отгоре да се носят. Ще изкарам и летни месеци с тях. Цената е супер ниска. Въобще - препоръчвам!
Скрит текст:
Артикул Номер 0960472001

# 273
  • София
HappyRSmile Не са ли доста къси? Може ли да дадеш някаква дължина?

# 274
Аз виждам цени за лоялни клиенти. Не че е нещо много намалено, но все пак е нещо...С кода hm15 пуснах маратонки за дъщерята за 30 лв.

# 275
Е, как па изчислиха и двете поръчки да дойдат заедно?! И понеже като става въпрос за пазаруване, нали знаете каква съм умна и си плащам предварително, тая по-скъпата поръчка, дето им я отказах, е платена с карта, та сега ще чакам да ми върнат парите. А другата, която съдържа същото, но е по-евтина заради кода, не я платих с карта, а си я платих като поп днес. Браво, моето момиче!... 😆

# 276
Аз виждам цени за лоялни клиенти. Не че е нещо много намалено, но все пак е нещо...С кода hm15 пуснах маратонки за дъщерята за 30 лв.

Къде са тези цени?

# 277
Всъщност не, съвсем не са къси. Аз съм 1.70м и са ми до коляното.
HappyRSmile Не са ли доста къси? Може ли да дадеш някаква дължина?

# 278
Пет намалени пижамки има .

# 279
Момичета, нямам късмет SadНа лист хартия ми е дошъл код с население 15% и незнайно защо ми е оставен в другия блок до нас. Ами било е до 20. 02 Sad

# 280
Момичета, нямам късмет SadНа лист хартия ми е дошъл код с население 15% и незнайно защо ми е оставен в другия блок до нас. Ами било е до 20. 02 Sad

Затова ще следиш темата.
То имаше пак 15%, за всички, но и то мина.

# 281
Да дам отчет за ботушите - чудни са! Много добре са ушити и са много топли, отговарят си на размера, но не са за мокро и сняг. Рускините пишат, че подметката много се пързаля на сняг. Този плат, от който са направени, изглежда добре дълго време и не се амортизира. Трябва да ги пипнете, за да сте сигурни, че не е обърната овча кожа, защото и отвътре изглеждат точно като от овча вълна. Цената им в момента е топ.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1019934001.html
Якето е очаквано добре изглеждащо (за моя вкус), но яке не е точната дума, защото е без хастар, това си е мъхест суитчър. Размерът, който си нося, ми стои леко оуврсайз, но той така и трябва да е. Цената без намаление е безумна, даже и със сегашното намаление е висока.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1018670001.html

# 282
Сигурно съм луда, но подобни ботуши нося у дома за пантофи

# 283
Имам такива пантофи от Тенденц, но те са от материя за плюшени играчки. Това си е топъл ботуш, не пантоф. А пък кожените на Bearpaw, които са същия модел, са с качеството на UGG.

# 284
Моите са Bearpaw точно, абсолютно безпрецедентно любими...за вкъщи Kissing Heart знам,че са за навън. Просто са ми много удобни и си ги нося домА зиме.
А тези спрямо Bearpaw как са.

Общи условия

Активация на акаунт