Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 432
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Аз виждам цени за лоялни клиенти. Не че е нещо много намалено, но все пак е нещо...С кода hm15 пуснах маратонки за дъщерята за 30 лв.

Къде са тези цени?
Жени-Оферти-Цени за членове

# 286
А тези спрямо Bearpaw как са.
Сега ме мързи да се катеря по стелажите, утре ще ти ги снимам двата чифта. Ми... малко по дебели са от Bearpaw като пълнеж вътре, но на Bearpaw вълната е по фина и не така гъста. Е и е естествена. Така че, по този показател HM-ските са по-стегнати по крака, защото са по-дебели отвътре. В другите мога да мърдам мааалко повече. Не са по-тежки сякаш и май са еднакво високи.
Утре ще ги покажа едни до други, да прецениш сама. Намерих снимка, на която се виждат, ето
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 23:32 от Анонимен

# 287
Здравейте, дами! Имам един въпрос - H&M продават ли все още парфюми? Има ли физически магазини в София, където да се намират?

# 288
Здравейте, дами! Имам един въпрос - H&M продават ли все още парфюми? Има ли физически магазини в София, където да се намират?
Да ти подаря 2, малки? Simple Smile Пръскала съм се по 2-3 пъти.

# 289
Имаш, имаааш BlushBlushBlush, спестила си си паричките.  Grinning

Момичета, нямам късмет SadНа лист хартия ми е дошъл код с население 15% и незнайно защо ми е оставен в другия блок до нас. Ами било е до 20. 02 Sad

# 290
Специално за 🍀HAPPY 🍀
Сините не ги снимах, че над тях има други 5 кутии с обувки, но са толкова високи и те. С бежовите съм, топличко ми е на крачката.
Скрит текст:

# 291
Момичета, как се чистят “бисквитките” от приложението? 😅

# 292
Азалия, благодаря ти Heart Eyes

# 293
Привет на всички, отдавна не съм ви чела и писала. Затова реших да пусна едно мнение от последната поръчка. Много съм доволна и от трите неща, стоят супер!

# 294
за членството наново ли трябва регистрация или със съществуващата се влиза, тъй като нещо не ме допусна с моя си профил

# 295
  • София
Не, влизаш си с твойта регистация.

# 296
за членството наново ли трябва регистрация или със съществуващата се влиза, тъй като нещо не ме допусна с моя си профил
за какво членство става въпрос?

# 297
  • София
Аз само да кажа, че вчера имах рожден ден и не получих нито имейл, нито по-специалта оферта или някакви точки. 🙄
Тези дни ми е голяма лудница, ама мисля да им пиша защо подвеждат. 🤣

# 298
Гледам, че Безплатната Доставка И Връщане са махнати от предимствата за Лоялни клиенти. Само БД за над 50лв, което си беше така и преди великата Програма.

# 299
Мисля, че връщането е безплатно при членство.
Но в оферти за лоялни клиенти вече не виждам нищо.

Общи условия

Активация на акаунт