Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 442
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Аз върнах поръчка, ще видим дали ще ми таксуват доставката като съм лоялен клиент.

# 301
Мисля, че връщането е безплатно при членство.
Но в оферти за лоялни клиенти вече не виждам нищо.

Дано да е така.

# 302
Колко време след написан отзив ви се отразиха точките?
Странно ми бе, че дават такива за покупката преди да е изтекъл срока за връщане(или може би после ще си ги вземат?:d), а за точки от отзив чакам вече четвърти ден.

# 303
Вземат си ги при връщане. Вчера го ‘изтествах’.

# 304
При мен не е изчезнала опцията "Безплатно връщане" за ниво до 399 точки. Но безплатната доставка е за поръчки над 50 лв...
И вече ми се иска да оправят "Лоялата програма", че тази грешка стои от твърде много време. 🙂

# 305
Изпуснах един хубав детски бански и сега ще дебна...

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:34 от Анонимен

# 306
  • Mostly in my mind
при мен си стои безплатното връщане, но бд е над 50 лв. то си беше така и без съм лоялен клиент...при 350 точки дават и безплатна доставка.

# 307
Доколкото видях, при над 400 точки има безплатна доставка...

# 308
Покани приятел не става за нас? Ще се изложим. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 309
  • Mostly in my mind
Доколкото видях, при над 400 точки има безплатна доставка...
точна така. благодаря ти. моя грешка. но 50те точки нали автоматично ми ги дадоха от там съм се заблудила. т.е. остават 350 до безплатна достка.

# 310
Вече не виждам надписа за 10% отстъпка при регистрация. Вие?

# 311
И аз не.
Било, к'вот било Sunglasses Сбогом нови профили!

# 312
Адска тъпотия е това с доставка 6,90. Поне за лоялните клиенти да беше безплатна. А и вече като няма нови профили със сигурност ще намаля поръчките докато не върнат безплатната доставка.

# 313
Те тези 6,90 може да станат и повече, щом и транспортните услуги ще поскъпнат, градски транспорт...колко му е и еконт да поискат повече.
Намерих си в складчето едни пуловери с вълна и камъчета от НМ от мин.год., но новички - малко тип сврака са лъскавички. Та това е от мен - не гледам за нови покупки в сайта, от темата се информирам, явно няма да стана лоялна и активна.

# 314
Някъде мернах, че ако плащаш с карта в Спиди, изпращачът дължи такса, но не вникнах добре в написаното.
НМ и предишните пъти при отмяна на локдауна си връщаха доставката.
Не са само те- в началото ССС, Синсей, Ризървд бяха с безплатни също, но и те се ориентираха откъде духа вятъра.
Отдавна не съм ровила в НМ, и по- добре.

Общи условия

Активация на акаунт