Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 277
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Не зависи от точките, моите са 50 и пак имам, хубавото е, че маха и доставката.
Ама няма какво да поръчам.

# 526
Пише го в условията, че не се комбинира с други намаления. Не се изненадах, но такива са им напоследък намаленията- разочароващи в това отношение, преди години (вече) даваше намаления и върху вече намалените.

Последна редакция: чт, 07 апр 2022, 11:04 от fenyx

# 527
  • Варна
Аз преди няколко дни харесах едни маратонки за дребния. С 20% надолу и безплатна доставка си идват на супер цена. Ще изчакам още малко да видя дали и нещо друго няма да ми хване око.

# 528
И аз имам 20% за лоялност🙂

Отивам да поръчам нещо

# 529
Извинете ако е коментирано, но вече 2 поръчки ми пристигнаха, изобщо не ми отбелязаха точки. Влезнах в поръчки и установих, че си стоят на "в процес на изпращане". Случвало ли ви се е и какво правите?

# 530
Отивам да поръчвам и аз
Днес ми дойде поръчката,много съм доволна.Гащи и чорапи ще поръчам днес.

# 531
А някой получавал ли е въпросните 5 лева при всеки 150 точки? Аз имам 391 точки и нищо не съм получила още. Всъщност освен безплатно връщане нищо по-специлано не съм получила като лоялен клиент.

# 532
А някой получавал ли е въпросните 5 лева при всеки 150 точки? Аз имам 391 точки и нищо не съм получила още. Всъщност освен безплатно връщане нищо по-специлано не съм получила като лоялен клиент.

30 дни след натрупването на точките се получава ваучера.

# 533
А тези 5 лв ако поръчам нещо с тях, но го върна, губя ли ги? А ако поръчам две неща и върна едното?

# 534

30 дни след натрупването на точките се получава ваучера.

Ау вярно. Много съм зле, даже май веднъж вече питах за същото нещо 😅 Предполагам изчакват срока за връщане.

# 535
Аз имам над 200 точки, но не съм получавала 5 лв бонус.

# 536
Може вече да е коментирано, отстъпка за лоялни клиенти се комбинира с талон от върнати дрехи за ненамалени.

# 537
  • София
И аз имам в профила 20% за добре дошли + 10% отстъпка за една покупка за рожден ден. Пак е нещо! Blush
Имам над 300т, но все още нямам 5лв бонус за всеки 150. Ще дойдат по някое време.
Имам и торби за връщане, но ще изчакам да заработи добре лоялната програма и във физическите магазини.

# 538
И аз имам над 200 точки, но нямам никакви бонуси, отстъпки, талони... Дори тези 20% сега не ми ги отчита в количката.

# 539
И аз очаквам тези 5 лв за точките, че ми се събраха почти 1800 точки.
На мен цял ден не ми зарежда историята на поръчките, при вас също ли е така?
Не мога да разбера, къде се гледа това за 20% отстъпка, някакъв код ли е или директно в кошницата се гледа?

Общи условия

Активация на акаунт