Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 266
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
И аз така- едно долнище за тийна Regular fit, че с- ката окъся, а си има горнище и са комплект и от късите гащи за 17,99, които носи нон стоп миналото лято и от днес пак ги почна- изкарали са тъмносини, такива няма.
За мен много се чудих за тази:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1053066006.html
Докато се начудя, хс свършил, та съм доволна, че си я спестих.

# 556
Аз 5лв не намерих, само 20%?🤔

# 557
Здравейте! Обръщам се с молба за съдействие, към всички, които са поръчвали гумени ботушки като на снимката. Може ли да споделите какъв е реално измерения от вас размер на стелката, на размерите 20/21 и 22, тъй като се колебая между тях. Благодаря предварително на отзовалите се😊

Стелката на 22ри номер е 14 см

# 558
5 лв бонус сигурно е за точките.

Аз имам питанка, когато дават код за отстъпка за рождения ден, колко е отстъпката всъщност? Че дебна една рокля, а е от по-скъпите (над 100 лв), и не я намалят въобще, та се чудих, дали да я купя сега с 20% отстъъпка, която все още не съм използвала, или да изчакам за рождения ми ден код (рд е следващия месец), чудя се кое ще е по-изгодно.

# 559

Аз имам питанка, когато дават код за отстъпка за рождения ден, колко е отстъпката всъщност? Че дебна една рокля, а е от по-скъпите (над 100 лв), и не я намалят въобще, та се чудих, дали да я купя сега с 20% отстъъпка, която все още не съм използвала, или да изчакам за рождения ми ден код (рд е следващия месец), чудя се кое ще е по-изгодно.
Здравейте,аз имам код за рожден ден този месец-за крупните 10 % е😡,и важи 10 дена.Така че тази отстъпка в момента за 20 % е по изгодна,може да се комбинира и с талонче за върнати дрехи( още 10 %)

# 560

Здравейте,аз имам код за рожден ден този месец-за крупните 10 % е😡,и важи 10 дена.Така че тази отстъпка в момента за 20 % е по изгодна,може да се комбинира и с талонче за върнати дрехи( още 10 %)
Благодаря за отговор! Ееееех, мислех си, че по случай рожден ден дават нещо от сорта на 30% както в Терранова например, но 10%... Sad Купони за върнатите дрехи нямам, в нашия град няма НМ Sad така че явно ще си помисля роклята сега да я взема или въобще да се откажа от нея.
А до кога е валидна 20% отстъпка? може да е коментирано и съм го пропуснала...

# 561
До 19-ти пише че е валидна отстъпката.
Не разбрах за колко точки са тия 5 лв, имам 259 точки, но нямам 5 лв

# 562
  • Варна
Пише до 19-ти, но някъде мярнах надпис, че изтича на 18.04 в 23:59, та имай едно наум и не чакай до последно.

# 563
Благодаря!
Азалия, за 150 точки дават 5 лв, но този ваучер, доколкото разбрах, идва след 30 дена, не веднага.

# 564
Здравейте! Обръщам се с молба за съдействие, към всички, които са поръчвали гумени ботушки като на снимката. Може ли да споделите какъв е реално измерения от вас размер на стелката, на размерите 20/21 и 22, тъй като се колебая между тях. Благодаря предварително на отзовалите се😊

Стелката на 22ри номер е 14 см

Благодаря Ви! А на самия им етикет колко см се водят?

# 565
gabi_to_ само това пише

# 566
Това 135 (CN) е дължината на стелката в мм.

# 567
  • have faith and be patient ..
и аз гледам гледам какво да поръчам да използвам 20% ..и така няколко дена , ми не съм им свикнала на ненамалените цени ..от тези гащи ще взема мъжките , добре ,че някой каза , и ние ги имаме и ги носи моя човек Simple Smile

# 568
Ползвах тези -20% в магазин- така или иначе, наложи се да взема някои неща за децата, поне мерих с тях на място.

# 569
Някой има ли представа тези мъжки дънки дали са хубави като материя? Стават ли за пролет-лято или са от по-дебелите?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1024256005.html

Общи условия

Активация на акаунт