Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 233
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Asmegin, виж тези сутиени. Не са от НМ. И аз нося Е, но от тях си купувам D.
https://www.aboutyou.bg/p/nuance/sutien-2250474?size-selection=1

# 661
Азалия🌺, Благодаря за линка Simple Smile Ще ги пробвам Simple Smile

# 662
  • Сливен
Без подплънка са,но са много хубави

# 663
Здравейте! Търся мнение относно сандалите от този тип, ако някой е взимал за детенцето си - удобни ли са, каква е твърдостта на подметката, съвпада ли размера с избрания/често срещам мнения за уголемени детски обувки на марката/ Детето ми е със стъпало 13см и всички обувки, които има са 22размер, към него съм се насочила и сега..Изкушавам се да поръчам, заради сладурската визия, но все пак търся обмяна на опит 😊

# 664
  • have faith and be patient ..
Точно такива не сме имали, но от същия вид съм купувала преди, като бяха малки моите, лично аз много ги харесвам! За размера по спомени май отговаряха, нека някой с по-пресни спомени се включи Simple Smile

# 665
Здравейте! Някой може ли да ми припомни как беше дългуча?

# 666
Къде имаш бутон за абониране за бюлетин?
Аз вече нямам и мисля, че няма и код.

# 667
Отдавна не съм поръчвала от тях. Харесах си нещо, но съм забравила кода. Тъкмо четях старите коментари, за да го търся, но разбрах, че имало нова схема с членство. :Д

Дева, редактирам се, че все още си има дългуч, а и си работи, изпробвах го и става с 20% членство.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 18:45 от Desislava9699

# 668
Брех, верно има действащ дългуч от бюлетина- просто така, за спорта,  пробвах и отчете и него, и -20 за лоялен клиент от нов профил.
Язък, минах се с последната пратка😂
Най- отдолу си е бюлетина, където си беше.

# 669
Ами браво, много се радвам, че има!
Действайте! Hug

П.П.
Има го бюлетина, в мобилната версия. На лаптопа, ако не съм логната, не го виждам. Thinking

# 670
Много се извинявам, за какъв дългуч говорите?

# 671
При абониране за бюлетин и регистрация на нов профил има код за -10 %.
Постоянно го налучквам, май беше 0000009986

# 672
Използвах 15-минутния ваучер за 20% намаление...Голям зор беше...Първо, към половин час (а дали не беше и малко повече) преди края на работното време започнаха да пришпорват с аудио съобщения, че времето за затваряне наближавало и да се ориентираме към касите...а детето тепърва щеше да започва да пробва 3 броя дънки и една блуза...После, уж си бях влязла в профила, с 300 зора намерих къде са 20-те %...след малко гледам, че ме е изхвърлило от акаунта ми. После пак влизане наново, пак къде бяха 20-те процента...то ми изписва, че има грешка, не може да бъде заредено...😅🙄 А аз на опашката наредена вече...После касиерката каза, че трябвало да затворя прозорчето с 20% намаление и първо да се сканира картата, пък после намалението....Друга схема щеше да е по-лесна, отколкото с тези 15 минути...
По уредбата иначе звучеше реклама за картите за лоялност и за 20 % намаление...
При мястото, където се връщат торби с дрехи, пишеше нещо като...да се радваме и да сме удовлетворени, че рециклираме...доколкото видях, нищо не пишеше за даване на ваучер срещу чанти, нито за получаване на точки срещу чанти. Но бързахме и може да не съм прочела добре...🤔
Взехме едни дънки wide с прокъсано (направо се изненадах, че с тях я харесах най-много😆) и една къса блузка...

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 13:33 от dolce miele

# 673
Вчера бях в Сердика и казаха, че вече може да връщаме торби за точки, ама нещо не ми вдъхна доверие 😅 Ще изчакам още преди са занеса.

# 674
Брех, верно има действащ дългуч от бюлетина- просто така, за спорта,  пробвах и отчете и него, и -20 за лоялен клиент от нов профил.
Язък, минах се с последната пратка😂
Най- отдолу си е бюлетина, където си беше.
Здравейте,а веднага ли ви го отчете дългуча?Аз снощи пробвах с нов профил,тази сутрин с още един и нищо-изписва ми че кода не може да бъде приложен....🤔

Общи условия

Активация на акаунт