Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря! Т.е. няма нужда да се отваря първо картата и да се маркира, на този прозорец си ги има и двата кода?

# 646
Благодаря! Т.е. няма нужда да се отваря първо картата и да се маркира, на този прозорец си ги има и двата кода?

Да, при мен в прозореца бяха и двата кода.

# 647
Сега пробвах, не ми намалява намалени. Не знам при вас как става? Thinking

# 648
Пазарувах в магазин с тази отстъпка, но не бяха намалени артикулите, имах само -20%-те от този ваучер.
Имам вече и ваучер 5 лв, но не успях да го използвам- исках да взема едно леко якенце за малчо, но го нямаше в магазина (дава го и сега, в момента в наличност уж там, където проверявах)- системата им за наличности пак може да се потвърди, че не е коректна.

Скрит текст:
Pepco спечелиха, от там взех подобно, че и по-евтино дойде като цена, дори и да бях ползвала ваучера за отстъпка

# 649
И при мен не намалява намалените артикули.

# 650
  • Mostly in my mind
Сега пробвах, не ми намалява намалени. Не знам при вас как става? Thinking
Не намаля, нали вече го изкоментирахме.

# 651
Да, но някой сякаш написа назад, че имал намаление -20% върху намалени, затова се зачекна пак темата.
П.п. Сега видях- въпросът е тръгнал след споделяне, че намалява -20% на всичко в кошницата (каквото и да е имало там  на потребителката, която е споделила това 😉).

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 10:06 от fenyx

# 652
  • Бургас
Аз си получих поръчката и съм доволна от всичко. Потниците особено са чудесни. Ще взема и от другите цветове.
Пантофките 22 номер са уголемени и са ѝ леко големи, но не е фрапантно и ще ги оставя. Тя вече преминава към 23 номер и добре, че не взех него защото щяха да са огромни.
Чорапките са за приятелка, но и аз имам от тях и са хубави също.

# 653
Аз ще връщам мъжки боксерки,огромни са.Само ги наложих върху негови ,почти три пръста е разликата .

# 654
Кой размер и модел, Бобчи. Доколкото помня, мъжът ти хич не е малък. Да не се метна да взема и аз, че ще връщам после.

# 655
Здравейте. Според вас на сутиен размер 75А по-малка ли му е чашката от размер 80А? Или само ширината му е по-малка?

# 656
Доколкото знам 80А=75В

# 657
Колебая се, защото чашка А ми е точна, а пък обиколката ми идва тясна на 75. Дори и на най-външната закопчалка пак леко ми е тясно. Затова мислех за 80А, но пък ако чашката е по-голяма ще ми хлопа. Нямам с какво да я напълня. Simple Smile

# 658
Зависи от модела и дали е скроен точно (имало е при някои модели на НМ разминаване в номерацията, макар и по-рядко), но в общия случай чашката на 80А е  по-свободна, или по-голяма от 75А, особено пък ако е от моделите с някакви подплънки или повдигане.

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 14:46 от fenyx

# 659
Като стана въпрос за сутиените, не знам, дали на сайта присъстват всичките номера, или просто търсеният от мен размер е изчерпан в моделите, които харесах. Някой да знае, дали НМ правят сутиените с чашка Е? (нося 75Е). В нашия град, за съжаление, няма физически магазин, и не мога да проверя, какви са опциите.

Общи условия

Активация на акаунт