Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 241
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
поръчах основно намалени неща и ми ги намали 20% довлна съм

# 631
  • София
Безплатната доставка само за лоялни клиенти ли е?

# 632
  • Mostly in my mind
тези 20% работят ли за вече намалени неща?
при мен не работят.

# 633
Да, и аз пробвах днес - намалените не ги хваща това 20 проц., имам въпрос  за кода от ваучера за върнат текстил- той би ли се съчетал с това 20процентното, защото нямам валиден ваучер, че да пробвам. Тези ваучери, които имам,излиза, че са с изтекъл срок.

# 634
Ваучер от дрехи се комбинира с 20 процента за лоялност, но само за ненамалени артикули.

# 635
Върнах в един пакет три неща от две поръчки. Възстановили са ми сумите без да вземат такса за връщане.

# 636
  • have faith and be patient ..
аз започнах със членството от старите профили .. по-добра оферта е и от дългуча Simple Smile))) препоръчайте ми мъжки долници -тънки , без вата с ластик долу на глезена

# 637
Върнах в един пакет три неща от две поръчки. Възстановили са ми сумите без да вземат такса за връщане.

За членове връщането е безплатно.

# 638
Начи, ако не си ти... Проспивам последните новости! 😊😆🤗🌺

# 639
  • Пловдив
Има ли хубави чино панталони?

# 640
Момичета, с тези 20% се поглезих с нови сутиени за кърмене плюс ето тази порцеланова красота:

Обаче чак сега видях памучните бебешки одеалца… Еми, ще се възползвам и от друг профил за още 20%…

# 641
  • have faith and be patient ..
тъй тъй Simple Smile

# 642
  • Mostly in my mind
Ами да. Какво сме виновни ние, че те ни насърчават към мултиакаунтинг.   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 643
Мога ли да пратя скрийшот на близък, за да сканира картата ми за лоялност в магазина? А може ли същият човек да се възползва и от 20-те процента до 19.04. (като аз активирам ваучера, който изтича за 15 мин)? Трябва ли да пращам скрийншот и на ваучера (не знам как изглежда и дали е необходимо отделно от картата да се сканира и ваучера, затова питам)?

# 644
Мога ли да пратя скрийшот на близък, за да сканира картата ми за лоялност в магазина? А може ли същият човек да се възползва и от 20-те процента до 19.04. (като аз активирам ваучера, който изтича за 15 мин)? Трябва ли да пращам скрийншот и на ваучера (не знам как изглежда и дали е необходимо отделно от картата да се сканира и ваучера, затова питам)?

Може.
Човекът да е в магазина когато активирате отстъпката. Пращате му я веднага.
В прозореца, който излиза, отгоре е баркода на картата, отдолу е баркода на отстъпката.

На касите се сканира първо горния баркод - на картата и второ долния баркод - на отстъпката.

Общи условия

Активация на акаунт