Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 241
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Аз така и не получих 5 лв. Само 20%.

# 616
Минаха ли 30 дни, Азалия? Може да дойдат.

# 617
30 дни от ...? Вероятно нещо съм пропуснала.

# 618

30 дни от натрупването на точките трябва да минат и тогава се получава ваучера.

# 619

От покупката. Защото може да я върнеш в срок от 30 дни.

# 620
Ето, пропуснала съм това инфо! Благодаря. Ми не знам, сега ще погледна какво що е минало.

# 621
  • София
При мен НЕ

# 622
Как мога от етикета да намеря дрехата в сайта?

# 623
Пробвайте в търсачката да напишете номера, който е най-отдолу

# 624
Вяра, ето го артикула.
Влизаш в приложението. В горен десен ъгъл има бутон “Сканирай”.
В прозореца въвеждаш най-долния код от етикета след PL. 10 цифри трябва да въведеш.

# 625
Хубави ли са тези поли? Заглеждам се по тях, но ме спира това, как е обработен подгъв, дали не сиди грозно тоя оверлог? Дали прозират? Ако някой знае, много бих била благодарна за отзив.

# 626
Дами, тези 20%, като са еднократни за профил, пак ме бутат да залитна към някой от другите ми профили.. Надявах се да поръчам втори път с 20те на основният, но уви! Ще се трупат точки на две места явно. 🤔 Само аз ли мисля пак за конспирация 😳

# 627
А как имате дългуч, като няма бутон Абонирай се за бюлетин? Аз от там стигнах до извода, че просто вече не е опция.

# 628
тези 20% работят ли за вече намалени неща?

# 629
Дами, тези 20%, като са еднократни за профил, пак ме бутат да залитна към някой от другите ми профили.. Надявах се да поръчам втори път с 20те на основният, но уви! Ще се трупат точки на две места явно. 🤔 Само аз ли мисля пак за конспирация 😳
Само ще кажа че днес се регистрирах за лоялен клиент трети път(с трети профил) и смятам до 19 април да го оползотворя и него.Така че не сте сама😁- и без това HM ме изгубиха с тези промени които направиха.Не бях поръчвала с месеци-ако не бяха тези 20 %  нямаше и да поръчам...Така или иначе е добре пак да имаш повече от един профил за "лоялни"клиенти😉😄.

Общи условия

Активация на акаунт