Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 412
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • have faith and be patient ..
Икзакли.. И горим с 10% за нова рег и БД-то... То ако ги сметнеш, 5те им лева за чий са ми Simple Smile

# 181
Все повече ме отдалечават НМ.Жалко ,свикнала съм им,знам си номера ,харесвам детското.Но има и много изгодни дрехи в по-високия клас в други онлайн магазини
В момента следя тази тема само заради няколко човека ,които са ми силно симпатични ,а не ги засичам другаде .

# 182
И мен нещо ме губят...
Преди поръчвах постоянно, а сега имам нужда да купя някои неща, но кодове няма, цените са по - високи...

# 183
Сдобила съм се с 50 точки вече от добавени "лични данни" 🤔 Какво съм добавила, нямам спомен. Само приех да съм лоялен клиент и явно се добавят автоматично.

# 184
  • София
Аз също имам 50 т, вчера добавих пол, досега явно не съм. 😀

# 185
Членството на мен ми звучи супер, пък… Бързо ще направя 100 точки, и аз вече имам 50.
И във Франция ги нулират всяка година.
Безплатно връщане - оу, йе! Дори само това ми стига.
Лоялен клиент съм. Сега направих покупка и оставих отзиви. Точките щели да се появят до 45мин. Да видим!

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 14:43 от HappyRSmile

# 186
Само на каквото съм поръчвала ли мога да нацвъкам отзив?

# 187
В профила ти срещу "отзиви" има цифра, това са отзивите, които можеш да дадеш.

# 188
Икзакли.. И горим с 10% за нова рег и БД-то... То ако ги сметнеш, 5те им лева за чий са ми Simple Smile

Е как за чий ... на Ханс и Мауриц...  ли бяха...те печелят, не ние...Simple Smile

# 189
Айде сега не печелиш, ми като се фръцкаш с бялото палто, а?

Добре де, присъединих се, попълнила съм всичката информация и имам 0 точки. На всичкото отгоре членството ми щяло да се поднови на 17.06.22 Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 15:18 от Г-жа Шантал

# 190
А аз още нямам никакви точки! И пола си отбелязах даже! Joy

# 191
  • Бургас
Кьорава точка нямам и аз, кръвно разсърдена съм! 😝

# 192
  • have faith and be patient ..
Аз май последна ще остана за членство.. Simple Smile и аз почти не им поръчвам, но ще видим какви ще ги сътворят

# 193
От сайта ли ставате лоялни?
Аз ще събирам точки с чанти с дрехи за рециклиране. 1 чанта=20 точки...Имам доста дрехи за рециклиране.

# 194
Не знам, струва ми се, че много точки искат, за да дадат тия 5 лв.

Някой дали е купувал тези елеци, плътни ли са  - и като за вкъщи или не само - има ги в 2 цвята - с много хубава оценка са в сайта, но само 7.

Алекс

Скрит текст:
защо да горим за нова рег? 

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1015792005.html

Е как за чий ... на Ханс и Мауриц...  ли бяха...те печелят, не ние...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт