Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 422
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Е, как какво прави. Сигурно сканира бар-кода и отмята някъде, че не ползваш торбичка. Или автоматично се вижда, че не ползваш торбичка.

# 211
Пластики едва ли ще има, всичко вече е QR кодове.
Иначе и аз съм благословена с 50 точки. Сега ще прегледам и варианта с отзивите.

# 212
За торбичка би трябвало автоматично да ти начислява, ако за деня имаш покупка в магазин, но не е маркирана и торбичка. Но то с 1 точка, и с нея, и без нея.

# 213
Продавачката сканира бар-кода на картата, който ТИ й показваш от профила си, много ясно. Или негов скрийншот, разбира се.
Така е във Франция, от там съдя.

# 214
То аз не го знам къде е този баркод и изобщо с телефони ли пак ще трябва да се занимаваме. Като в Лидл с някакви точки и не знам какво си, аз нямам памет да инсталирам и т.н. на телефон.
Ако онлайн ползваш намалението за върнати дрехи и въвеждаш номера на талончето , после не ти ли се отчитат точки в профила поне или...поне това да го има, аз на каса няма да ползвам нищо с този баркод, щото няма как си мисля.

# 215
Фанфанито, там, където си виждаш точките, отдолу пише -  преглед на клиентската карта. Влизаш, и се вижда баркод.

# 216
Да, видях баркода, благодаря
Последен въпрос)) Мога ли да си запиша номерчето и да показвам него, а не по телефон

# 217
Сигурно ще може, както в супермаркетите ако не могат да сканират баркода и го въвеждат на ръка, ама не може ли да му направиш скрийншот?

# 218
... , ама не може ли да му направиш скрийншот?
Не може. При опит да направя скрийншот, ми казва, че е неразрешено правенето на екранни снимки на лично съдържание. Може да снима телефона с друг телефон и да си съхрани снимката. 😃

# 219
  • Сливен
преди малко направих,никакъв проблем.преди време с картата на Лидл някои момичетата бяха писали за подобен проблем и тогава нямах проблем да направя скрийншот.със самсунг А50 съм.

# 220
Може да зависи от персоналните настройки на телефоните. Някои неща при обновяване дава по подразбиране. Скрийншот при мен също става.

# 221
С iPhone става.

# 222
И аз нямах проблем със скрийншота със Самсунг.

# 223
Да, с iPhone става, но с Huawei P30 Pro не.

# 224
  • Варна
Къде изчезна полето за добавяне на код??? Не го виждам никъде. С тези техни простотии с членство навсякъде има някакви съкратени надписи на английски и място за кода аз просто не откривам. Помощ.
p.p. видях го, ама честно, да вземат да си оправят интерфейса, скапал се е тотално.

Общи условия

Активация на акаунт