Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 427
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Благодаря ви! 🤗
Явно не мога за стари поръчки да оставя коментари. Като направя нова от този профил ще видя какво ще ми излезе. 🙂

# 241
Времето за отзив е 30 дни. Май.

Ред. Начислили са ми по 2 точки за отзив без коментар. Само звездички и размери бях писала.

# 242
Просто не трябва да го отварям тоя сайт! Когато и да погледна, има какво да поръчам. Тези ботушки взех, може и вкъщи да си ходя с тях, изглеждат добре ушити. Имам такива Bearpaw и много си ги обичам, но те са доста екстравагантни, защото са от синя змийска лачена кожа... Laughing
И това яке - имам същото зелено с качулка, мекичко е, топли и е удобно за всеки ден с дънки, а аз обичам светли дрехи.

# 243
Днес видях на живо на Фани обемното черно яке и шаловете-яки с цип. Имаше от по-малките, от по-дългите също. Много им е хубава изработката, харесаха ми и може да взема. Някакви доста симпатични боти/ботуши видях...изглеждаха удобни.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 01:17 от dolce miele

# 244
Ммм, браво - тъкмо ще кажеш за материята на якето - бях питала за един черен елек, същия стил, но явно никой не ги е пробвал засега.

Сега, с новата система, може ли да има повече от един профил?

Просто не трябва да го отварям тоя сайт! Когато и да погледна, има какво да поръчам. Тези ботушки взех, може и вкъщи да си ходя с тях, изглеждат добре ушити. Имам такива Bearpaw и много си ги обичам, но те са доста екстравагантни, защото са от синя змийска лачена кожа... Laughing
И това яке - имам същото зелено с качулка, мекичко е, топли и е удобно за всеки ден с дънки, а аз обичам светли дрехи.

# 245
Аз и сега мога да кажа Simple Smile , имам това
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1003722002.html
Какво те интересува? Вече написах, меко е, удобно, топли. Не е нещо уау, но на мен ми е добре с него. На ръкавите гледам че прави топченца, ама се махат лесно и са единични, не масово завалване.

# 246
Много е хубаво зеленото яке!  Ами най- вече това имах впредвид - дали топли или е тънка материя, лека или тежи, обаче аз все пак питам за различна дреха - и може да не е същата материя.  Радвам се, че си доволна и че са удобни тия дрехи.  Удачно ли е да се поръча по-голям размер,  защото материята не е разтеглива?  От друга страна, като ги напоръчвам големи - големи, пък тежат, нищо че сигурно са ултра-модерни да са ти 2 номера отгоре поне.

# 247
Ми... според мен не е тежко, какво да му тежи. То това е като овча вълна на вид. Не взимай по-голямо и моя си размер е леко оувър сайз. Еднакви са материите. Преди време поръчвах такова светло, но дълго, стоеше ми кошмарно с една никаква дължина точно до коляното и го върнах. После черно поръчах и то не ми хареса. Накрая зеленото ми заспа. Просто не съм за онази дължина. Тази ми е удобна и ми стои прилично. Всъщност, горната материя е разтеглива доста, но хастарът не е. Иначе не е много дебело, но топли. Малко гаменско е на вид, но аз така си ходя - дънки, пуловер, боти или маратонки... Жалко, че това светлото няма качулка, добре изглежда с нея.

# 248
  • Пловдив
За поръчка през апа - 15% отстъпка с код hm15.

# 249
Айде, пак 12 лв назад с тия кодове, дето ги пускат веднага след като поръчам! 😤
Ами няма пък да им ги дам! Ще откажа първата поръчка, поръчах с кода. Едната отстъпка е 28 лв с намаленията, а с код е 41! Кой ми ги дава.

# 250
  • Mostly in my mind
Как си въвеждате рождената дата? То голяма досада да цъкам до годината на раждане.

# 251
Аз от телефона- директно се пише в полетата.

# 252
  • Mostly in my mind
Стана от компютъра, но от тел не ми се получаваше.

# 253
  • Варна
Тая отстъпка за апп-а работи и в сайта.

# 254
Поръчах чанта с кода и талон от дрехи

Общи условия

Активация на акаунт