Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 320
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Ния честита радост! Да расте здрава и безгрижна, а на теб бързо възстановяване ❤️.

# 106
Ния, тъкмо за теб мислех тази сутрин и влязох да видя дали си писала.
Честита радост! Да е жива и здрава и много да ви радва!
Честито и за другото бебенце в темата - Мая!

❤❤❤

# 107
Ех, че хубаво име! Честита дъщеричка, Ния! Много здраве, щастие и късмет за Адела! HeartpulseFlowers Four Leaf CloverFlowers Sunflower

# 108
Честито и от мен за сладките бебенца! Да са здрави и спокойни, а на вас бързо възстановяване! Ния и аз чаках вести от теб след вчерашното включване 😁😊

# 109
Честито, Ниа! Да е жива и здрава малката , много да ви радва! Ако имаш време разкажи как е минало 🍀🌸

# 110
  • Пловдив
Честита дъщеричка, Ния! Heart Адела да расте щастлива, обичана и прекрасна! Бързо възстановяване! Blush

# 111
Добре дошли на Адела и Мая Simple Smile Да са ви живи и здрави и гордост на мама и тате 🌺
Лека полека и нашата темичка започва да се пълни с бебенца ❤

# 112
Честити бебчета Мая и Адела!
Да растат много здрави и щастливи, а на мамите бързо възстановяване и спокойни нощи! 💖💖

# 113
Да е жива и здрава, Адела! Heart

# 114
Честити бебоци, да са живи и здрави и с много щастие да ви изпълват сърцата Heart само като се замисля колко бързо изминаха тези 9 месеца, сега последните дни имам чувството че едвам минават, нямам търпение вече да си гушкаме бебоците Blush

# 115
Честита радост, Ния! Да расте обичана и щастлива. На теб бързо възстановяване. Дано е минало леко. ❤

# 116
Честита радост! Да е здрава малката Адела и наистина да са и на късмет числата. На теб бързо възстановяване и скоро в къщи! Heartpulse

# 117
Честита дъщеричка, Ния! Мислех те вчера как си. Дано всичко е минало леко, чакаме да разкажеш Simple Smile А малката да расте засмяна и безгрижна!

# 118
Много здраве за Адела! Нека расте щастлива и безгрижна! На мама бързо възстановяване!

# 119
Честита дъщеричка и бързо възстановяване на мама❤

Общи условия

Активация на акаунт