Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Еха, какъв голям младеж!
Да е жив и здрав! Heart
Чакам разказа с нетърпение!

Почти всички тук сте по-напред в седмиците от мен и затова, моля ви, кажете ми усещат ли се по-слабо и глухо движенията? В 36 г.с. съм и усещам по-рядко от преди и то слаби побутвания.
Преди седмица бях на доплер и всичко е наред с плацента, води, кръвоток.

Честит и много здрав да е Мартин! Heart Аз също ще чакам разказа с нетърпение!

За движенията - много зависи от много неща, най-вече колко голямо е бебето и колко място има. За мен лично, толкова движения, ритане и блъскане колкото имам сега в 9-ти месец, не съм имала цяла бременност. Уж навсякъде пише, че в 9-ти месец вече им е тясно, основно спели по цял ден и не мърдали толкова - искам да ти кажа, че понякога е някакъв ад Grinning С малък корем съм, не виждам къде има чааааак толкова място. Но според повечето източници наистина в последния месец бебето по-малко мърда.

# 271
Честита радост, Петя! 💙
Аз още съм в болницата и вдигнах температура 38.0°, дадоха ми парацетамол и ще ме наблюдават. Казаха, че може да е от напрегнатите гърди. С първото раждане бях така и се оказа задържана кръв в матката...  притеснявам се.
Бебо беше на глюкоза и утре сутрин ще е при мен, но се чудя с тази температура дали изобщо ще го дадат..дано спадне и утре да е при мен..

# 272

Честит и много здрав да е Мартин! Heart Аз също ще чакам разказа с нетърпение!

За движенията - много зависи от много неща, най-вече колко голямо е бебето и колко място има. За мен лично, толкова движения, ритане и блъскане колкото имам сега в 9-ти месец, не съм имала цяла бременност. Уж навсякъде пише, че в 9-ти месец вече им е тясно, основно спели по цял ден и не мърдали толкова - искам да ти кажа, че понякога е някакъв ад Grinning С малък корем съм, не виждам къде има чааааак толкова място. Но според повечето източници наистина в последния месец бебето по-малко мърда.

Моята направо ме пръска напоследък... няма място за сила като преди , обаче е едно разпъване, мърдане, ръгане... нз как успява на толкова тясно място... но просто всяко движение се вижда на коремната стена... а за спане имам чувството че е по - малко от преди месец Joy дано не е така и след раждането... тежко ми...

# 273
Честито голямо момче! Blue Heart

Моето понякога се движи повече от преди, а друг път дълго време го няма никакво. Днес много съм се изнервила заради едни неща и изядох много шоколад и съответно много се движи, даже по едно време изрита много силно и се чу едно пукане от корема ми и си викам дано не си спука водите заради моите нерви и глупост да ям толкова сладко.

# 274
Честито щастие, Петя! Жив и здрав и игрив да расте Мартин и леко възстановяване!

# 275
  • Пловдив
Моят бебок също е на периоди. Вчера правеше мексиканска вълна на няколко пъти, после ме натискаше отстрани много гадно. Като съм права и ми е добре, но в момента, в който седна и малко се свия и имам ужасен дискомфорт. Още е високо и затова така ме натиска. Събудих се от доста силна контракция тази нощ. Усетих я в момента, в който реших да се завъртя на другата страна. Бързо мина и съм заспала. Преди малко пак ме стегна коремът по-силно. Подготвя си се организмът. В петък съм на преглед и нямам търпение да разбера колко е пораснал бебчо и док да каже има ли някакви изгледи за раждане в скоро време или още не. Утре влизам в 36 г.с. и вече ми е по-спокойно, че дори и да реши в близките дни да се роди, ще си е доносен и ще е добре. Blue Heart

# 276
И при мен такова блъскане и ритане като сега не е било... чак на моменти съм се чудела дали това не са контракции и да не би да раждам Joy

# 277
  • София
Петя, честито бебенце! Да е живо и здраво и да те радва много! 💚

Ние от днес сме си вкъщи, купона е пълен. 😁
Рев, ревност, сълзи, усмивки, пак рев, каките са ми на главата. Досега никога не са изразявали такава любов към мен. 🙄 Бебка е кротичка иначе. Засега е на смесено хранене, понеже кърмата ми още не е съвсем достатъчна, но работя по въпроса.

Да кажа за усещането на бебето, че при мен след 38гс стана едно такова по-вяло, но в 9тия месец е нормално да е така..

# 278
Честито бебче, Петя💙. Да е здрав и послушен. На теб бързо възстановяване и чакаме разказа ти.

# 279
  • Пловдив
Ния, много забавно звучи при вас Heart Радвам се, че вече си се гушкате вкъщи.

# 280
  • София
Честит да ти е голрмият мъж Мартин, Петя! Много здрав и щастлив!
На мен ми падна тапата с розовикаво, обаче нямам регулярни контракции. Есенна, ти беше споделила, че при теб така се е почнало. Колко време след кървавото започнаха при теб?

# 281
Тапата падна и около час след това започнаха регулярни контракции, преди това не бяха на съвсем равен интервал.

# 282
Честито бебче Мартин. Да е много здрав и щастлив. Бързо възстановяване, Петя. 💙 Ще чакам с нетърпение разказа ти! 😊

И при мен пада много ритане и движения през 9-ти месец. Чак и аз се чудя от къде намира място това бебе, ама явно има още някакво останало. Краката ги завира яко нагоре към ребрата и си се изпъва, ама стискам зъби. 😬

# 283
Благодаря ви за успокоението, момичета. Никога не съм била на максимата всичко да е на всяка цена. Аз искам да и давам кърма, без значение как, е ако си суче ще е доста по лесно, но наистина нервите и настроението са ми критично зле дали заради хормони или заради това, че трябва да живеем със свекърите още известно време, абе тегаво е, но се надявам да се оправят нещата.

# 284
Аз пък момичета никога не съм усещала бебо много да рита както описвате.Особено сега влезнах в 37г.с и някой път такова затишие с часове, после подритне само на едно място, пърхане, треперене но чак да ме удря и да ме боли никога не е било.Но всичко си е съвсем наред с бебо, даже на прегледите си рита и движи, но аз не усещам.Според си заиси как е застанал, обем на водите, анатомия, знам ли.Но никога не съм го усещала супер много, но не се и притеснявам и да се шашкам, при всеки е различно според мен.Не се и връзвам на тези отброявания на всеки час, аз ако броя всеки ден тр да тичам в спешното от стрес...😂💙

Общи условия

Активация на акаунт