Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Back rose, честито, да  сте живи здрави и много щастливи. ❤ А в коя болница роди?

# 376
Да е здрава и много щастлива малката Калина! 😊 Страхотно раждане звучи, дано всички да може да се похвалим с такива ❤️

# 377
Back rose, честито, да  сте живи здрави и много щастливи. ❤ А в коя болница роди?

Във Велико Търново!
Благодаря, момичета! Вие всички и бебчетата бъдете здрави и щастливи!❤️

# 378
Честита да е Калина и цялото й семейство! BlackRose, честито щастие!

# 379
Честита да е Калина! Да е здрава, а на мама бързо възстановяване! Heartpulse

Към вече мамите, бихте ли ми казали как чистите или сте чистили пъпчето на бебето. Моята госпожица в момента в който почна да го чистя и се започва един рев...чак ми се къса сърцето, а нали уж не ги боли...Искам да пада вече, че ми е много страшно да го почиствам, а не знам да не би да не го правя правилно.

# 380
  • София
Нинче, не ги боли, просто ѝ студкаш със спирта.
И Ади плаче от спирта, ама не се впечатлявам.. 😁

# 381
Ама обстойно ли минаваш със спирта отгоре и отдолу под щипката или?

# 382
Ехаа, честита да е Калина!
Дай боже всеки му такова безпроблемно раждане! Бъдете много здрави цялото семейство! 💖😇

# 383
За пъпчето на бебето, с първото ми бяха казали от болницата за един спрей и точно с няколко пръскания и пъпчето падна. Сега ще си го купя преди секциото, защото така или иначе в болницата го изписват на рецепта и бащата ходи да го купува. Спрея е на А-дерма Цителиум подсушаващ спрей.

# 384
BlackRose, честита госпожица! Да расте здрава и щастлива!

# 385
BlackRose, да ви е много здрава и палава малката Калина!

# 386
BlackRose, да е жива и здрава моята адашка! 💖 Да расте щастлива, а ти бъди много спокойна!
Някоя мама, която е раждала втори път вече може ли да ми каже дали лохиите и са по-оскъдни от първия път? 4ти ден след раждане ми е, а вече ми тече мноооого слабо.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 10:11 от Есенна магия*

# 387
  • София
Ама обстойно ли минаваш със спирта отгоре и отдолу под щипката или?

Капвам няколко капки 95% спирт на марличка и го минавам набързо отвсякъде, да. То днес падна. 😁

# 388
Браво! Нашия все още не е...мисля да взема спрей на А дерма, дано да падне вече с него, че ми е мъка голяма.
 А от към градуси и обличане как го правите? Аз все си мисля, че му е студено на бебето гледам да не го навличам разбира се де. Ако е с боди и ромпър и отгоре с чувала за сън си мисля, че ще му е студено, в стаята е 23 - 24 градуса и май ще му е добре ама...

# 389
Нинче мисля, че с ромпър, боди и чувалче на 24 градуса си е добре за бебка. Ако го няма чувала и слагай една жилетчица отгоре или някой дълъг ръкав, а за крачетата може и чорапки или чорапогащи. Понеже ние сме в къща и при нас в планината си е и по-студено, но мисля, че и аз така, ще го обличам беболан, като се появи. 😊

Петя разбрах, че си в МД София. Да те питам как е положението на 12 ет? Доволна ли си от отношение? Как сте с бебчето? 😊

Общи условия

Активация на акаунт