Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 712
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ади, напълно те разбирам. Ех, как все ще се намери някой да дойде да каже някое мнение наопаки.
Пробвай с прословутия чай от малинови листа. Аз пиех сутрин и вечер, но моята Ади се роди 2 дни преди термин, а го пиех от 37г.с., та не знам дали това би помогнало.
Изкачвай и слизай по стълби, ако ти е комфортно - пробвайте и секс. Ананас в големи количества също уж предизвиквал, заради бромелаина. Дори наскоро чух и за киви, манго, всякакви други тропически плодове… ако няма да помогнат, поне няма да навредят. успех ❤

# 361
Ния - точно. То колкото хора, толкова и мнения. Аз нямам за цел да споря, затова обясних, че говоря за себе си и личния казус, а не по принцип, че трябва задължително да се предизвиква и т.н.

Аз този чай от малинови листа го пих само 2-3 пъти да ти кажа. Но пак ще го почна. Ще опитам и другите неща, но то си е и Божа работа. Само е важно всичко да е наред! 🙏

# 362
  • Пловдив
Ади, напълно те разбирам. Ех, как все ще се намери някой да дойде да каже някое мнение наопаки.
Пробвай с прословутия чай от малинови листа. Аз пиех сутрин и вечер, но моята Ади се роди 2 дни преди термин, а го пиех от 37г.с., та не знам дали това би помогнало.
Изкачвай и слизай по стълби, ако ти е комфортно - пробвайте и секс. Ананас в големи количества също уж предизвиквал, заради бромелаина. Дори наскоро чух и за киви, манго, всякакви други тропически плодове… ако няма да помогнат, поне няма да навредят. успех ❤

Ния, да те питам за малинови те листа. От 37 г.с. каза, че си пила, но по колко? Четох, че от 37-а по 1 чаша на ден, 38-а се почивало, 39-а пак се пиело, но вече можело до 4 чаши дневно.

# 363
И кое мнение е наопаки Nia_192?!

Честно казано, чета и не смея да се оплача с над 5 кг карантия само.

Пожелавам на всеки да му се случат нещата както иска.

# 364
  • София
Ади, ще се случат нещата в най-скоро време. Не се притеснявай ❤
И аз последните дни вече откачах. Даже си и поплаквах.. Пък ей я маймуната, спинка сега 😁

Мече, пиех по 2 чаши на ден, една сутрин и една късния следобяд-по към вечерта. Не знаех, че се пропуска цяла седмица..

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 20:26 от Nia_192

# 365
Аз пия от седмица някъде чай от малинови листа и си правя поне по 3 чаши на ден. Дори не знаех колко трябва. Ама ми хареса на вкус. То даже е мешан моя с още няколко плода, а малиновите листа са 10% в тоя чай дето съм взела. Факт е че имах преди 2 дни регулярни контракции и бяха по-силни около час и половина, но дали чая е помогнал или е съвпадение, сега почнах да се замислям. Май, ще хода да си направя едно чайче.  😁

# 366
  • Пловдив
Аз ще почакам с чая, поне в 37-а да вляза. Пък да видим след това.

# 367
А интересно защо в 38-ма г.с. да не се пие чая. Аз днес съм точно в 38г.с., ама мисля да си го пия. Харесва си ми. 😅 Пък дано и да ми помогне скоро беборан да реши да излиза. И без това вече си е в едни добри килограми. Ама май само на мен ми се иска да излиза, той май няма намерение. 😅

# 368
Здравейте, прекрасни!
Минавам само да се похваля, че днес в 05:15 проплака нашето съкровище Калина - в 39+3 г.с. 4070 гр., 53 см. - нормално раждане, без нито един шев.
Миналата седмица я измериха 3200 (уж) и не бях подготвена за толкова голяма бузанка.
За раждането накратко... От сутринта забелязах започване да пада тапата. Но знам, че може да мине много време и хич не се трогнах. До края на деня пада още и започнаха нерегулярни контракции. Които започнаха да се засилват, но не бързах да тръгваме. ММ ми даваше зор да вървим, но аз го накарах да изчакаме.
В крайна сметка в 01:45 бях в болницата. Приеха ме с 3 см разкритие. Останалите 7 см станаха за около 3 часа, когато ми се спука и мехура - водите са били зелени (сега е на антибиотик, заради високи левкоцити). Малко след това всичко приключи и сега се гушкаме.
На всички желая бързи, леки и безболезнени раждания и най-сладките, гушкави бузанчета.😘

# 369
  • Пловдив
Мони, ето тук прочетох за чая.

https://medconsult.bg/bremennost/item/4334-chay-ot-lista-ot-mali … ti-pri-bremennost

Black Rose, честита Калина! Да е здрава и прекрасна. Бързо да се възстановиш и скоро да сте си вкъщи! Heart

# 370
BlackRose, честита дъщеричка Калина! Heartpulse Да е жива и здрава, благополучна и много да ви радва! Flowers Four Leaf Clover На теб бързо и леко възстановяване! Heartpulse
Разкази за такива раждания супер много ме окуражават, понеже и моята принцеса върви доста голяма! Smile Силно се надявам и на мен да ми се получи естественото раждане! BlushSmile

# 371
Страхотно раждане BlackRose! Ти си героиня за мен с това нормално раждане без шев на тази бухтичка сладка! Да е жива и здрава, Калина! Много да ви радва, да е спокойна и вие да я слушате много! Бързо възстановяване ти желая! ❤😊

# 372
Ай, че хубаво! Честито и да в жива и здрава, Калина! Дано всички имаме леки и безпроблемни раждания! 🙏

# 373
  • София
BlackRose, честита Калина! Жива и здрава да е💕

# 374
Black rose, да ти е здрава Калина! ❤Дано и нашите раждания бъдат така леки. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт