Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 599
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Честит да е Самуил! Blue Heart Здрав, силен и усмихнат да расте! Flowers Four Leaf Clover Бързо и леко възстановяване, Калина! Blush

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 22:04 от NevM

# 481
Тарталета, Калина, честити бебчета! Да растат здрави и щастливи Simple Smile

На тези, които им предстои, леко раждане ви желая!

Малко ъпдейт от мен: От миналата седмица сме с ковид Sad каката беше няколко дни с висока температура, за сега уж бебка няма симптоми. Дано й се размине, че ми е много притеснено като е толкова малка.
Иначе всичко е нормално при нас, понапаснахме се с кърменето. Каката доста ревнуваше в началото, честно казано не очаквах. Сега вече посвикна и е една идея по-добре.

# 482
Честито бебче , Калина! Жив и здрав да е Самуил и много да ви радва!

# 483
Честито щастие, Калина! Да расте жив и здрав и много спокоен Самуил!
Бързо възстановяване! 💙

# 484
Тарталета и Калина честити бебчета!
Да са здрави и спокойни. Purple Heart

# 485
  • София
Честит Самуил! Да е жив и здрав, много да ви радва и всичко най-хубаво ви желая!❤❤❤

# 486
  • sofia
Честит Самуил, здрав и спокоен нека бъде.

# 487
Момичета, ако тапата падне, възможно ли е и след това, като ходя до тоалетна и се бърша да е леко розово?

# 488
Момичета, ако тапата падне, възможно ли е и след това, като ходя до тоалетна и се бърша да е леко розово?
Така беше при мен.

# 489
Гледам, че като понародят всички в конкретна тема и май се местят в друг раздел на форума - някои са в "Родени 2021", ние съответно сме за "Родени 2022" - там още няма никой. Това е, ако някой случайно иска да продължим дискусията покрай бебетата/децата за в бъдеще Simple Smile Ако искате кажете какво мислите...

# 490
Гледам, че като понародят всички в конкретна тема и май се местят в друг раздел на форума - някои са в "Родени 2021", ние съответно сме за "Родени 2022" - там още няма никой. Това е, ако някой случайно иска да продължим дискусията покрай бебетата/децата за в бъдеще Simple Smile Ако искате кажете какво мислите...
разбира се!

# 491
  • Пловдив
Чудесна идея Simple Smile

# 492

Добра идея, Owly! 😊😊

# 493
Радвам се, че има желаещи Simple Smile Ще оформя една темичка и може плавно плавно там да влизат вече родилите мами да си обменят опит Simple Smile

# 494
Тъкмо ми мина прегледа при израждащата, за съжаление нямам никакви признаци на раждане нищо че ми е паднала тапата, до края на седмицата ще чакаме нормално да се случат нещата ако не ще трябва да е секцио Confused

Общи условия

Активация на акаунт