Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Честит да е Марио!
Много здрав и послушен !

Контракциите при запис на тонове са ми стигали до малко над 50,при мен поне не са индикация за раждане.

# 661
Честит да е Марио! Да е здрав и послушен! Blue Heart

# 662
Ей, че голям Simple Smile жив и здрав да е Марио и много да ви радва! А на майка му бързи възстановяване и леко адаптиране!

# 663
Ехааа честито за това голямо момче Марио! Да е жив и здрав Heart

Моите 'контракции' по време на тонове са на около 60 (не знам каква е тази мерна единица). Искам да кажа изрично, че това не са контракции, които усещам - т.е. аз си мисля, че нямам, но машината ги засича. Силните и неприятни контракции, които по начало имам и усещам неприятно, никога не съм ги имала по време на тонове, така че не знам с какъв интензитет са. Това наистина не са контракции, които имат каквото и да било общо с родилен процес.

Аз да дам ъпдейт след прегледа, както и предполагах - не само нямам никакво разкритие ВЪПРЕКИ постоянните мъки Grinning Не само не ми е изгладена и омекнала шийката на матката, ами тя дори не се е централизирала. Седи си завита назад, както като не е бременна жената. Бебето не е слязло още в таза, та явно ще си чакаме - иначе го изкараха 3100, за което се радвам Simple Smile

# 664
Числото не е съвсем определящо при контракциите. При мен с 50 на тоновете се оказа, че всъщност раждам. А във фб имаше момичета с 80-100, които не раждаха. Пак във фб спомена някой, че формата на пиковете също е важна.

# 665
Честито на новите мами с бебоците Владимир, Ивон и Марио! Да са много здрави, спокойни и да радват семействата си! 😊 💙❤

Ади, според мен скоро, ще почне раждане, щом казваш, че са станали и по-силни болките. Даже, ако не си родила вече. Стискам палци да е както искаш и да мине леко!
Оули не се притеснявай! Сигурна съм, че скоро, ще почне и да омеква шийката и да започне някакво разкритие. Все пак тези неспиращи контракции, трябва да повлияят по някакъв начин.

На всички момичета стискам палци за лесно и скорошно раждане и пращам позитивна енергия! ❤😊💙

Ние с бебун се кърмиме вече доста добре. Мислих, че ще му отнеме повече време да се ориентира с гърдата, но на втория ден се справи! 😊

# 666
  • София
Честито да е Марио! Да бъде здрав и щастлив! ❤❤❤

# 667
Честито да е поредното бебче на темичката! Blue Heart

Оули, същото нещо е и при мен, направо случаите са ни напълно идентични. Никакво разкритие и нищо. Контракциите си продължават, днес имах силни и като отидох на преглед и решиха да утихнат, така че бяха само до 50, но пък на равни интервали. Доктора казва, че бебето става голямо, а аз съм много дребна и може да не мога да го изкарам, така че е хубаво да тръгне скоро, за да не стане най-лошото, а то е да се мъча да го родя и да не успявам заради размерите и накрая да се наложи операция. За сега се намества от косо в главично, но още не се е центрирал напълно, но пък каза, че толкова малко му трябва, че най-вероятно контракциите при раждането ще го наместят и естествено раждане би трябвяло да стане. И все пак скоро трябва да е, така че след прегледа реших да ходя пеша повече и после се повозих на един много друсащ градски транспорт, после мислех и стълбите до 8 етаж да кача, но ми се пишкаше и нямаше да успея да стигна до тоалетната по този начин, така че това го оставих за утре. Взех си ананас и утре ще трябва да си измисля задачи, за да обикалям. И така започвам с някакви опити, пък ще видим какво ще стане, но до термин не трябва да стои, защото искам да го изкарам и не искам секцио само защото е голямо като баща си.

# 668
Честит да е Марио! Blue Heart Жив и здрав! А на вас бързо възстановяване!

Ади дано тази вечер е твоята Simple Smile !

# 669
Има ли будни?
Аз повръщам от един час. Егати киселините. Днес дори ми е за втори път. Имах и едно повръщане от колата, почти в движение, следобед.
Дано е някакъв признак на предстоящо раждане, че наистина не се трае вече.

# 670
Има ли будни?
Аз повръщам от един час. Егати киселините. Днес дори ми е за втори път. Имах и едно повръщане от колата, почти в движение, следобед.
Дано е някакъв признак на предстоящо раждане, че наистина не се трае вече.

Има, има.. преносвам вече към втори ден и почвам да се впускам в мрачни мисли.
Иначе съм чела, че повръщането може да е симптом на приближаващо раждане.Така организмът се чистел от самосебе си.Но за всеки случай се свържи с АГ. За да ти е по - спокойно.

# 671
  • sofia
Mg1722, как си днес?
 Аз будувах от 3-6, поне киселини нямам, но пък не ми се спи.
Утре ме приемат за наблюдение и в главата ми е ....тих ужас. Чудя се багаж какъв да слагам.
Беби се очертава доста мъничка, под 2300 и не зная дали ще ми я водят изобщо, което доста ме натъжава.

# 672
Честито да е поредното бебче на темичката! Blue Heart

Оули, същото нещо е и при мен, направо случаите са ни напълно идентични. Никакво разкритие и нищо. Контракциите си продължават, днес имах силни и като отидох на преглед и решиха да утихнат, така че бяха само до 50, но пък на равни интервали. Доктора казва, че бебето става голямо, а аз съм много дребна и може да не мога да го изкарам, така че е хубаво да тръгне скоро, за да не стане най-лошото, а то е да се мъча да го родя и да не успявам заради размерите и накрая да се наложи операция. За сега се намества от косо в главично, но още не се е центрирал напълно, но пък каза, че толкова малко му трябва, че най-вероятно контракциите при раждането ще го наместят и естествено раждане би трябвяло да стане. И все пак скоро трябва да е, така че след прегледа реших да ходя пеша повече и после се повозих на един много друсащ градски транспорт, после мислех и стълбите до 8 етаж да кача, но ми се пишкаше и нямаше да успея да стигна до тоалетната по този начин, така че това го оставих за утре. Взех си ананас и утре ще трябва да си измисля задачи, за да обикалям. И така започвам с някакви опити, пък ще видим какво ще стане, но до термин не трябва да стои, защото искам да го изкарам и не искам секцио само защото е голямо като баща си.

Ако живееш на 8-ия етаж, значи имаме още едно съвпадение Grinning Точно сега разсъждавах как от днес пак си почвам разходките (докторката каза вече да не се пазя, нали добутах до 38) и си мислех след разходка да качвам стълбите до 8-ия Grinning При мен единствено седи същия проблем, че постоянно ми се пишка и на прибиране от където и да е обикновено бързам за тоалетна, ама да видим. Ти къде щеше да раждаш? И колко имериха бебето? Моето не е голямо - 3100, може още малко да наддаде, че като знам как понякога има разминавания с ехографа, поне да се роди над 3000 Simple Smile

# 673
Честито бебче, Марио! Да е много здрав, щаастлив и палав големия младеж! На мама бързо възстановяване!

# 674
Благодаря ви за пожеланията, момичета 💖
На майките, които им предстои секцио за първи път - искам да ви успокоя, че въобще не е страшна самата операция, има някои дискомфортни моменти, но всичко продължава около час.
След като ме пусна упойката (аз бях със спинална) започнах леко да си движа глезените, да сгъвам краката и до края на деня можех да се повдигам и с дупето. Най-неприятният момент за мен е, когато ти пускат окситоцин и матката контрахира и се прибира. През ноща вече бях с доста поносими болки, днес също. Чакам да ме раздвижат. И запомнете - когато видите вашето бебче, всяка болка се забравя ❤

Успех на всички, които им престои раждане, остана още малко! 😊

Общи условия

Активация на акаунт