Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 413
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Нийче, нямам топка и сега ме е яд, че не си купих преди време. Просто сме в апартамент и си виках, къде ще я сложа и тази топка сега ама май сгреших. Да ходя освен тука из стаите, нещо напред да се навеждам.

# 646
Ади, успех! Ще стискам палци за едно леко и бързо раждане! Grinning

# 647
  • София
Нищо, Ади, пробвай някакви разходки и движения да си правиш вкъщи, яж ананас и днес-утре така и така ще си имаш бебе! 😁❤
Гебура, вие в крайна сметка как кръстихте принцесата? 🤗

# 648
Гебура, ще задам няколко въпроса. Blush
Можеш ли да излизаш свободно на двора или те гледат гадно, ако опиташ?
Къде си стерилизираш силиконовите зърна и евентуално твоя помпа ако имаш?

# 649
Момичета, опитах се да легна, но болката се засили. Сложих превръзка, сега отидох до тоалетна, пак има води и кръв :/

# 650
Ани според мен е време да тръгваш към болницата, щом имаш и болки

# 651
Ами не, казаха ми да чакам докато контракции не станат нетърпими и регулярни. Сега ако отида пак ще ме върнат.

# 652
Момичета и аз да кажа, вчера бях на преглед 38г.с, за съжаление бебо не се е обърнал, с дупе надолу е, главата му е горе в дясно.Така че говорихме и насрочихме дата за секцио за др.седмица.Днес бях и на консултация с анестезиолога, тук правят секциото със спинална упойка.Иначе бях на тонове вчера бебон е добре, аз нямам нито една контракция , никакви.Тежи 3500гр вече, върви големичък, още седмица ще наддаде още.Така че се подготвяме за др.седмица 39г.с💙
На родилите мамита честити бебчета!Нямам търпение и аз да го гушна скоро💙

# 653
Парадайс, за кога насрочихте? Не се притеснявай, аз все повече започнах да чувам истории на жени, които са били секцио и е завършило супер, без болка, с много бързо възстановяване.

# 654
Парадайс, не го мисли Simple Smile Знам, че е много обезкуражаващо, когато човек си е настроен и иска естествено - на мен също това ми е ужасът, да не ида и да се окаже, че трябва спешно секцио. Факт е обаче, че тази операция вече е почти рутинна - ще се възстановиш страшно бързо, сигурна съм. Понякога не всичко става, както ние го искаме, но аз вярвам, че има причина - просто си мисли, че така е трябвало да стане. Може сега това секцио да предотврати нещо друго и да е било най-доброто стечение на обстоятелствата Heart

# 655
Днес с планово секцио се роди нашият първороден син Марио 👶🏼💙 Тежи цели 3875гр. и е висок 51см.
Пожелавам успех на всички бъдещи майки 🥰

# 656
Честито! Да е жив и здрав! Heart

Момичета, кажете, ако знаете за контракциите, засичани по време на запис на тонове. На предни записи винаги стойностите са били 0, 1, 2, 0 и т.н.
Днес бяха между 20 и 40 и през цялото време не паднаха под 15-16 (това бяха най-ниските стойности).
На разчитането ми казаха, че няма нищо и всичко е спокойно и да си ходя вкъщи.
Помня, че чак към стойност 100 бяха истински родилни контракции, но все пак започва ли нещо според вас?

# 657
  • Пловдив
Честит Марио, да е жив и здрав! Blue Heart

# 658
Честит да е Марио 💙
За контракции нищо не мога да кажа. Мен ми записват май само тонове без контракции.

# 659
Честит и много здрав да е Марио, много усмихнат и послушен! Blue HeartFlowers Four Leaf CloverBlue Heart Бързо и леко възстановяване и скоро да си се гушкате вкъщи Blush

Общи условия

Активация на акаунт