ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 574
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КОКИТА!!! ДА СИ ЖИВА,ЗДРАВА И УСПЕХ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ!!!

ЧЕСТИТ 11 МЕСЕЦ НА ИВИ,ЛОРА,МИЛА И БОЯНА!!!
ДА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

# 151
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит Рожден Ден Кокита! Желая ти много здраве,радост и щастие!

Честити 11 месеца на Ива, Лора, Мила и Бояна!
Да растат здрави и весели !

Честити първи крачки на Жорката!Да ми е жив и здрав зеткото! После дупето му тежало! Яне, чакам питка на бегом да ми донесеш  smile3534
Пращай го у нас да учи мързелана Катерина  Mr. Green

Благодаря на всички за пожеланията за бързо оздравяване! Много сте мили!

Лек ден и весел празник на всички!

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 12:03 от Mimito

# 152
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КОКИТА!
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,УСПЕХ И ЛЮБОВ!!!

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 13:03 от vesenceto_85

# 153
Честит рожден ден Кокита.........много здраве,щастие .любов и малката принцеса много да те слуша! smile3525 smile3525 smile3525

Честит 11 месец на малките мушмороченца......хайде стягайте се за ден ден!

Милички,аз направо съм във възторг от новото ни жилище!Сега го стягаме,затова не пиша много,много.........б;агодаря на всички ви за пожеланията!Лек ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 154
Честит рожден ден, Кокита!
Бъди все така обичана и обичаща жена
и грижовна майка на прекрасна дъщеря!

# 155
  • Пловдив
Честит рожден ден,Кокита!Много здраве ,любов и щастие! 
bouquet
Честито на всички порастващи с още един месец сладурковци !Да са живи и здрави!
  bigdance2
 браво на Жорко за първите самостоятелни крачки!
 Времето е чудесно , а нашия мечо не искаше да заспи вън и се прибрахме в къщи с рев , едвам изчака да го съблека и заспа .Аз отивам да пера килима ,че вчера го поля със сок,що ли ми трябваше и на мене нов килим ,при това светличък -да може хууубаво да си личи като е омазотен Mr. Green
 Чао!Целувки от нас! Heart Eyes

# 156
Честит рожден ден,Кокита!
Бъди все така хубава,щастлива и много обичана!От здраве и късмет да не се отървеш!
Весел празник!

Извинете ме,че от толкова време не съм писала,но имам много за учене(минавам транзит,нямам никакво свободно време,освен детето и домашните задължения) ooooh!
Утре съм на изпит,след това ще релаксирам,ще изчета всичко до тук и ще разказвам Hug
Липсвате ми Heart Eyes
Честито на порасналите,проходилите и придобилите нови зъбчета
 baloni baloni baloni baloni baloni
Бобчо също ще празнува утре своите 11 месеца Grinning
До утре,стискайте ми палци Wink

# 157
  • София
Честит Рожден Ден Кокита!
Бъди жива,здрава и много щастлива!

Честит 11-и месец на всички дечица! baloni

# 158
Коки, Честит Рожден Ден!Бъди здрава, усмихната, обичана, обичаща, за да имаш възможност да се радваш на живота!

Честит празник и на всички малчовци! Да са здрави, че идва нашият месец-празник!

# 159
Здравейте мами!
Влизам,за да ви кажа колко съм щастлива!Снощи и днес Иви отново започна да се пуска и да прави крачки!Даже вече прави по 4-5! newsm44
Днес спинка само на обяд час и половина и сега заспа без проблем! smile3524
Все още е сополив и кашля,и май не виждам някакво подобрение....взех да се притеснявам...вече 3 дни се лекуваме и все същото... Weary  smile3518
Тук при нас имаше мъгла сутринта,и към обяд се вдигна и излязохме само до магазина,след това като си дойде тати излязохме на кафе с колата и Иви кара!Много се кефи като е на волана! nuts
А сутринта как се кефеше на бабата от рекламата на "космодиск".... smile3521
Оххх,ако знаете колко имам за гладене,а как не ми се глади!Днес цял ден се излежаваме с малкия...но сега мама трябва да си свърши работата...затова ви казвам чао,лека нощ и до утре!!!
Цунки на всички от нас!
 bye  lovekiss

# 160
  • Добрич
Еййй, чак сега влизам за днес и моля Коки, да ме извиниш за късното включване!  Praynig

Честит Рожден Ден, мила Коки! От все сърце ти желая само най-хубави мигове и най-приятни и изпълнени с много положителни дни! Вярвай в мечтите си и ги преследвай докрай! Ще успееш! Желая ти и много вътрешна сила и ведра усмивка!

# 161
Честит рожден ден, Кокита! Прекрасни пожелания от сърце дадени за късмет и щастие! А усмивките се подразбират!

Хм, някой питаше за детските клубове. Наблюденията и проучванията ми са следните: Патета и Барбарони са чудесни. Патета е доста по-малко, но с повече играчки. Цените са идентични. Важно е да се отбележи, че 3-4 седмици по-рано часовете биват резервирани вече.
Весенце взимай мерки да не се проточва боледуването и според мен повече от 3 дена без одобрение си плаче за преглед отново.
Честито на прануващите малки рожденници! То не остана до идния тържествен месец:)

# 162
ЧЕСТИТИ 11 МЕСЕЦА НА СИМОНА,ЕЛЛА,БОБЧО И КРИСТИАН!
Бъдете живи и здрави,весели и игриви и много много щастливи!!!

# 163
ЧЕСТИТ 11 МЕСЕЦ НА ЕЛЛА,СИМОНКА,БОБИ И КРИСИ!!!
ДА БЪДАТ ЗДРАВИ ВЕСЕЛИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!!!

# 164
                 БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА ЧУДЕСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! Hug СТРАХОТНИ СТЕ! Heart Eyes
    Честито и от мен на всички проходили зайчета и на всички пораснали с още един месец!
 Снимките на малчуганите са СУПЕР Peace Все по- сладички стават Hug Heart Eyes
Ние сме с Т от 2 дни 38 държим и не спада, та утре ще идем на доктор. Мисля си, че е от зъб, защото други симптоми няма освен нежеланието и да се храни. Вчера нищо не е хапнала през деня. От сутрешното АМ, чак вечерта преди сън хапна.
      МНОООООГО МНООООГО ЦЕЛУВКИ ВИ ПРАЩАМ!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт