ДЕКЕМВРИйчета добрички-пляскат весело с ръчички

• 11 573
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Ето ме и мен,завърнах се от изпита-разбих ги newsm44 newsm44
Изключително съм доволна,че успях да съчетая ученето със срещата на форума снощи( до 03.00 сутринта бях на караоке след срещата  в ресторант Славяни Blush.Невероятен купон стана,запознах се с мама Мъни,от което съм много доволна Grinning
Черпя по два повода-успешно взетия изпит и 11-те навършени месеца на Борко Grinning

п.п. по-късно пак ще пиша(имам и много да чета тук)

# 166
  • Пловдив
Честито на всички ,които днес стават на 11 месеца!
Зори, smile3501 на теб за взетия изпит.Честито!
Днес Стилиян два пъти направи по една крачка сам , но и двата пъти аз исках и баща му да го види и като го викнах , той се стресна и първия път се хвана за дивана , а втория падна на дупето си.
 Чао!Приятна вечер на всички!

# 167
Честито на патерица на Кокита! Здрава, усмихната и много щастлива   bouquet
Зори, ти отне титлата на Янич "зубър на годината"  Mr. Green Все така да продължаваш, нали си нашата гордост   bouquet
Яни, целувки на малкия Джони Уокър  Hug
И Маги е нещо сополива от няколко дена (чак се наложи да я вземем да спи при нас в леглото, че много се давеше в тези сополи). Ходихме на доктор (защото сополите съвпаднаха с някакви пъпки на крака) и ми казаха да пръскам Стеримар и да мажа с Низима-гел (което е физиологичен разтвор под формата на гел). Да, ама от това ефект нямаше. И по стара бабешка рецепта започнах да й капя сутрин и вечер клеева тинктура (прополис), разреден във физиологичен разтвор. И за 3 дни хремата почти е приключила (вече диша през носа, спи през нощта и чат пат вади гъсти сополи).  Rolling Eyes
Това е от мен. Отивам да работя, че много съм изостанала с моите дела и документи  #2gunfire

# 168
# 169
Добро утро! Лека и спорна седмица!

Хе-хе-хе... да ви кажа на какво научих Стени! Питаш го - "Стени как ще цункаш мацките?" и той почва много сладко да млясква с устнички, все едно се целува  kiss

И още нещо, което ми хрумна като евентуален подарък за предстоящите празници - рожденни дни, Коледа, при това тематичен за сезона. Шейна! В събота като се разхождахме видях в един магазин за играчки една много хубава, с привидно удобна седалка и с кормило, което незнам дали е функционално или само за забавление, защото си има и въже за дърпане... Но много ми хареса! За някой от празниците ще му вземем на Стени или пък ще кажем на някой, който пита какво да му вземе.

Айде, че се катерят по мен...

# 170
   Привет!
Тази седмица няма да съм на работа и ще се разписвам по- често тук.
Симонка е болничка Sad Цяла нощ не спа, плачкаше, потеше се страшно много и Т не и спадаше Cry На сутринта започна и да повръща. Сега се прибрахме от докито. Каза ни, че е
възможно да е вирус. Сега сме на  антибиотик, само че когато и го дам веднага го повръща. Та не знам дали изобщо ще и подейства. Нищо не ще да яде, даже и от водата и се гади.
 Дано скоро и мине.

# 171
  • Добрич
Коки, против повръщане много помагат капките Вомитусхил. Борис така като беше лепнал вируса с това го спасихме и с глюкоза. Давай вместо вода, глюкоза 5 %-тов разтвор. Не я насилвай с яденето, но настоявай за глюкозата като през 10-15 минути й предлагаш шишето. Дано се оправите скоро!  Praynig Praynig Praynig

# 172
  • Пловдив
Ох,Кокита,много ми е мъчно ,че Симонка е болничка CryДано да се оправи скоро! Praynig

# 173
Коки, жалко че Симонката е болна. На нас за повръщането ни бяха предписали Натриев Цитрат, и Калина спря много бързо да повръща. Можеш да вземеш и Хидратин Алфа, за да не се обезводни. А антибиотика щом го повръща да не е много силен и да и дразни стомахчето?
Дано бързо се оправи!  bouquet Hug

# 174
Кокита, потвърждавам за глюкозата Peace! Освен че няма да се дехидратира, по този начин Симонка ще получава и енергия, все едно се храни. Така че наливай я смело с глюкоза. Иначе против повръщане е много ефективен и натриевия цитрат - ампули, пият се две-три за целия ден и повръщането спира. Стискам палци бързо да се оправи красавицата Praynig! Стени и праща целувки Heart Eyes (от тези дето по-горе ги описах Wink)!

# 175
Коки,искренно се надявам и ви пожелавам Симонка бързо да оздравее! Praynig Praynig Praynig
Горкото слънчите....гушни я и я цункай от мен и Ивко!   action032   remybussi

# 176
  • София
Здравейте.
Коки,натриевия цитрат наистина много помага при повръщане.Стискам палци малкото сладурче скоро да се оправи Praynig.
Зори,честито за изпита.

Хе-хе-хе... да ви кажа на какво научих Стени! Питаш го - "Стени как ще цункаш мацките?" и той почва много сладко да млясква с устнички, все едно се целува  kiss
Елс,паднах от смях с твоя чочко Joy hahaha.
Моя чочко от няколко дни ми разказа играта с това ядене.Не иска да яде нито готави пюрета,нито домашни манджи.Сега на обяд яде супа и след това изяде няколко лъжички ориз с тиквички и след това започна магарии да прави.Видях се в чудо с това ядене smile3515.
Режима на спане що годе го докарахме до приличен.От една седмица става към 8 сутринта и след това заспива на обяд към 13-13.30 часа и спи до към 16-17 часа newsm44 и после заспива към 21.30-22 часа.През нощта се буди обаче поне един път,а има нощи като тази дето се буди 3-4 пъти ooooh!.

# 177
Ами, Марти, какво да направя като все дивотии го влече да усвоява! Той и друго ново нещо има научено,  Embarassed но ме досрамя да ви кажа него... ама айде нали сме си наши хора. Баща му, като на шега след едно пръцване, му каза - "Стени какво направило дупето, прррр" и той веднага го запомни и сега, за радост на баща си, умира да повтаря как прави дупето.
А пък режима ви на спане е направо великолепен! Сутрин в 8ч., след обед 3-4ч. сън - идеално просто! Аз ако съм - ще черпя направо! Пък за яденето - ще мине, нали знаеш има такива периоди!

# 178
От една седмица става към 8 сутринта и след това заспива на обяд към 13-13.30 часа и спи до към 16-17 часа newsm44 и после заспива към 21.30-22 часа.

Марти аз лично ще почерпя всички ако Ивко спи толкова на обяд!Той спи час,час и половина най-много!!! Sad
Завиждам ти,благородно разбира се!!! Hug

# 179
Мами,искам да ви попитам ще слагате ли новогодишна елха и къде ще я сложите?На земята или някъде на високо?Аз ще сложа,но съм се замислила къде,защото няма да остане дълго,ако е на земята и Иви ако я докопа.....

Общи условия

Активация на акаунт